Γκι Φορζέ: “Θα προσπαθήσει να παίξει ο Ράφα, αλλά…”

Ο διευθυντής αγώνων του Paris Masters, αποκάλυψε κάποια πράγματα για την κατάσταση της υγείας του Ράφαελ Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ έχει ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και μερικές ημέρες στη Μαγιόρκα, όμως από το στρατόπεδο του Ισπανού δεν έχει βγει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με την κατάσταση του τραυματισμού του στο γόνατο.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει αγωνιστεί στο tour μετά την απόσυρση του από τον ημιτελικό του US Open

κόντρα στον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δύο μήνες εκτός αγώνων.

Ο Γκι Φορζέ, με δηλώσεις του σε γαλλικά μέσα, τόνισε ότι ο Ναδάλ θα προσπαθήσει να δώσει το παρόν στο Παριζιάνικο Masters που ξεκινάει σε μια εβδομάδα, ωστόσο είπε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Ράφα δεν θα προλάβει να αγωνιστεί.

“Αν δεν είναι κάποιος 100% δεν μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Ειδικά ο Ράφα που είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. Στο παρελθόν, ο Ράφα έχει βάλει τα δυνατά του στο Παρίσι. Πέρυσι, παρ’ότι ήταν τραυματίας, ήρθε να παίξει. Όπως και με τον Ρότζερ, ελπίζουμε να τα καταφέρει και φέτος αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος, του ευχόμαστε τα καλύτερα για την επόμενη σεζόν” είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος παράγοντας.

Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, πρόσθεσε: “Δεν έχω μιλήσει απευθείας με τον Ράφα. Μίλησα με τον Μπενίτο (Μπαρμπαντίγιο) και τον Κάρλος (Κόστα). Ξέρω ότι θα κάνει τα πάντα για να έρθει γιατί είναι πολύ επαγγελματίας. Ξέρω επίσης ότι θα θέλει να διατηρήσει το Νο1 στο τέλος του χρόνου, όμως για να το κάνει θα πρέπει να κερδίσει ματς. Αν δεν έρθει να παίξει, σημαίνει ότι δεν μπορεί”

The post Γκι Φορζέ: “Θα προσπαθήσει να παίξει ο Ράφα, αλλά…” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα