Γεννημένη για τα δύσκολα – VIDEO

Στον τρίτο της ημιτελικό στο Indian Wells θα αγωνιστεί η Αντζελίκ Κέρμπερ

Η Αντζελίκ Κέρμπερ ήταν η μεγάλη νικήτρια στη μάχη των δύο πρώην Νο1 και πρώην Grand Slammer, στα προημιτελικά του BNP Paribas Open, απέναντι στη Βίνους Γουίλιαμς.

Το Νο8 του ταμπλό και του κόσμου, μετά από μια αμφίρροπη μάχη στο Stadium 1, επικράτησε 7-6(3), 6-3 της σπουδαίας Αμερικανίδας και σφράγισε το εξίσου συναρπαστικό ματς με την φορμαρισμένη Μπελίντα Μπένσιτς, στα ημιτελικά του Indian Wells.

Ήταν η 6η νίκη της αριστερόχειρας

Γερμανίδας σε σύνολο εννιά αναμετρήσεων απέναντι στη Βίνους Γουίλιαμς και πλέον ετοιμάζεται για τον τρίτο της ημιτελικό στο Καλιφορνέζικο τουρνουά. Το 2012 είχε αποκλειστεί απ’τη Βικτόρια Αζαρένκα στις “4” ενώ την επόμενη χρονιά έχασε απ’την Καρολίν Βοζνιάκι στην ίδια φάση.

“Προσπάθησα πολύ σκληρά στο 1ο σετ να βρω τον ρυθμό μου και να παίξω το τένις μου, όμως δεν ήταν εύκολο. Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζω τη Βίνους. Περίμενα ένα δύσκολο ματς. Είμαι χαρούμενη που κέρδισα το πρώτο σετ και μετά κατάφερα να παίξω λίγο καλύτερα στο 2ο” είπε η Αντζελίκ Κέρμπερ.

Στα ημιτελικά της Παρασκευή (06:00GR, ξημερώματα Σαββάτου), η 31χρονη Γερμανίδα θα προσπαθήσει να διαψεύσει την αρνητική παράδοση που έχει απέναντι στην Μπελίντα Μπένσιτς από την οποία μετράει τρεις ήττες σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στο Wimbledon 2018, εκεί όπου η Κέρμπερ πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στην Ελβετίδα, για τον 4ο γύρο και λίγες ημέρες αργότερα πανηγύρισε τον τίτλο στο Λονδίνο με νίκη επί της Σ.Γουίλιαμς στον τελικό.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

The post Γεννημένη για τα δύσκολα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα