Γεμάτο αστέρια το ταμπλό του Ντουμπάι – DRAW

Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ταμπλό σε ένα από τα δυο 500αρια τουρνουά της επόμενης εβδομάδας. Στο Dubai Duty Free Tennis Championships, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Καθαρά Δευτέρα.

Οι διοργανωτές έβαλαν τα ονόματα στην κληρωτίδα, απόντος του κατόχου

του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Ντομινίκ Τιμ να τοποθετείται στο Νο1 του ταμπλό και τον Αντρέι Ρούμπλεφ να επωφελείται από την απόσυρση της συμμετοχής του Ρότζερ Φέντερερ και να γίνεται επικεφαλής στο κάτω μέρος του ταμπλό.

Φέτος, η διοργάνωση είναι ιδιαίτερα δυνατή, με τους Στάνισλας Βαβρίνκα, Ντένις Σαποβάλοφ και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ να είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που θα ριχτούν στη μάχη την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Τιμ είχε ευνοϊκή κλήρωση, τουλάχιστον στους πρώτους γύρους, μιας και αναμένεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα σε κάποιον Qualifier, πριν αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον Φίλιπ Κράινοβιτς.

Στα προημιτελικά, διασταυρώνεται με έναν εκ των Γκοφάν, Τσόριτς και Νισικόρι, ενώ στα ημιτελικά, μοιάζει πιθανό το σενάριο να δούμε μια εντυπωσιακή μάχη ανάμεσα σε one handed backhand, μιας και ο Ντένις Σαποβάλοφ είναι στο δεύτερο τεταρτημόριο. Μαζί του και οι πάντα υπολογίσιμοι Κατσάνοφ, Χουρκάτζ και Ντε Μινόρ.

Όσον αφορά το κάτω μέρος του ταμπλό, ο Αντρέι Ρούμπλεφ είναι επικεφαλής, με τον φορμαρισμένο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ να βρίσκεται στη θέση Νο4.

Ο Ρούμπλεφ θα παίξει στον 2ο γύρο κόντρα στον Τζόρνταν Τόμπσον από την Αυστραλία, ενώ στον 3ο γύρο θα περιμένει πιθανότατα έναν εκ των Νικολόζ Μπασιλασβίλι και Τέιλορ Φριτζ.

Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Ντούσαν Λάγιοβιτς είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ρώσου στην “8αδα”, πριν από ένα ενδεχόμενο ντέρμπι με τον Άγκουτ στα ημιτελικά. Όπως ακριβώς έγινε δηλαδή και στη Ντόχα.

Βέβαια, ο Ισπανός θα έχει δύσκολη δουλειά για να φτάσει στα ημιτελικά, μιας και θα χρειαστεί να περάσει κατά σειρά τους Μάθιου Έμπντεν, Γιανίκ Σίνερ και Σταν Βαβρίνκα. Ο Ελβετός, Νο7 του ταμπλό, στον 2ο γύρο θα παίξει με τον Τζον Μίλμαν.

Στο τουρνουά αγωνίζεται με Wild Card και ο ημιφιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν, Άσλαν Καράτσεφ. Ο Ρώσος στον 1ο γύρο θα παίξει με τον Ιγκόρ Γκερασίμοφ, ενώ στον 2ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Ντάνιελ Έβανς.

Πιθανοί προημιτελικοί

Τιμ – Γκοφάν
Σαποβάλοφ – Κατσάνοφ
Ρούμπλεφ – Καρένιο Μπούστα
Μπαουτίστα Άγκουτ – Βαβρίνκα

Ενδιαφέροντα ζευγάρια 1ου γύρου

Νισικόρι – Οπέλκα
Τσεκινάτο – Γκασκέ
Φούτσοβιτς – Πόσπισιλ
Καράτσεφ – Γκερασίμοφ
Σαρντί – Ράμος Βινόλας

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW l DOUBLES l OOP (+2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Γεμάτο αστέρια το ταμπλό του Ντουμπάι – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα