Γαλλία: Στον τελικό με επική ανατροπή στο 2ο set η Σακελλαρίδη

19:40 1/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη σημείωσε την 4η σερί νίκη της στο τουρνουά ITF των 25.000 δολαρίων στο Περιγκέ της Γαλλίας, επικρατώντας στον ημιτελικό της Γερμανίδας Έλλα Σίντελ με 6-4, 7-6(8), εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και στον 1ο της μέσα στη χρονιά στο μονό. 

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε να χάνει με 2-0 και 4-3 στο 1ο set, ωστόσο κατακτώντας τα τελευταία 3 games

κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 1-0. Στο 2ο σκέλος η Σακελλαρίδη, βρέθηκε να χάνει με 4-0(!), αλλά στη συνέχεια ισοφάρισε σε 5-5 και μάλιστα πέρασε και μπροστά με 6-5 με την Σίντελ να κάνει το 6-6 πηγαίνοντας το set στο tie-break. 

Εκεί η Σακελλαρίδη βρέθηκε μπροστά με 6/2, έχοντας 4 match-points στη διάθεσή της, όμως η Σίντελ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 8/7 φτάνοντας σε set-point. Η αντίδραση της Σακελλαρίδη ήταν άμεση κατακτώντας τους τελευταίους 3 πόντους παίρνοντας τη νίκη, αλλά και το εισιτήριο στον τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Νορβηγίδα Μαλένε Χέλγκο. 

Η Ελληνίδα τενίστρια το Σάββατο αγωνίζεται και στον τελικό του διπλού εκεί όπου μαζί με την Τσέχα Άννα Σίσκοβα θα παίξουν κόντρα στις Τζέσι Ρόμπλες (Ινδονησία) και Ολίβια Τιαντραμούλα (Αυστραλία).

The post Γαλλία: Στον τελικό με επική ανατροπή στο 2ο set η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα