Φριτζ: “Δεν βλέπω δράση πριν το US Open”

12:08 5/5/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο Τέιλορ Φριτζ είναι από τους τυχερούς καθώς η απομόνωση και η καραντίνα, τον έχουν βοηθήσει να γυμναστεί και να προπονηθεί, υποστηρίζοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του.

To No24 της παγκόσμιας κατάταξης (career high), προπονείται εντατικά σπίτι του στο Λος Άντζελες και παραδέχθηκε ότι ακόμα και αύριο αν επέστρεφε το Tour, θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί.

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την επιστροφή στην τενιστική κανονικότητα.

“Ο στόχος είναι το US Open,

όμως προσωπικά δεν βλέπω πως μπορούν να το καταφέρουν αυτό. Θέλουν να είναι αισιόδοξοι αλλά είναι πολύ δύσκολο καθώς όλο πάνε πίσω” είπε ο 22χρονος άσος.

Το US Open είναι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου με τα προκριματικά ταμπλό ενώ η κυρίως δράση θα διεξαχθεί 31/08 με 13/09.

Όσο για την αγωνιστική και φυσική του κατάσταση, ο Φριτζ είπε: “Περνάω πολύ ώρα στο γυμναστήριο αλλά και στο γήπεδο που έχω στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο. Θα μπορούσα να παίξω ακόμα και αύριο, αν ξεκινούσαμε. Έχω προπονηθεί αρκετά για να διατηρήσω το επίπεδό μου. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση που έχω βρεθεί ποτέ, σωματικά. Είμαι έτοιμος”

“Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι τενίστες γιατί θα δούμε ποιοι παίκτες δούλεψαν πολύ στη φυσική τους κατάσταση και ποιοι όχι, κατά τη διάρκεια της καραντίνας”

The post Φριτζ: “Δεν βλέπω δράση πριν το US Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα