Φριτζ: Μετά το χειρουργείο και τις απειλές στους “4” του IW

Την 3η ημέρα του περασμένου Ιουνίου, ο Τέιλορ Φριτζ θα αποχωρήσει από το κορτ 6 με αναπηρικό καροτσάκι, μετά από την ήττα απέναντι στον Γερμανό Ντόμινικ Κέπφερ στα 4 set. Ένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια του αγώνα “λύγισαν” τον Αμερικανό, ο οποίος στη συνέχεια άκουσε τα πολύ χειρότερα νέα. Μηνίσκος και άμεση επέμβαση. 

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Tennis TV (@tennistv)

Τα καλά νέα ήταν ότι η επέμβαση ήταν σχετικά εύκολη και γρήγορη, κάτι που σήμαινε ότι και η επιστροφή του θα ήταν πιο σύντομη, όπως και έγινε καθώς τον είδαμε και πάλι μετά από έναν περίπου μήνα να αγωνίζεται στο Wimbledon! 

Λίγο καιρό αργότερα και συγκεκριμένα στο 1000άρι του Τορόντο, ο 23χρονος Αμερικανός αποκάλυψε τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε μετά από τον αποκλεισμό του στον 1ο γύρο του τουρνουά από τον Αυστραλό Τζέιμς Ντάκγουορθ. 

Ο Φριτζ υποχρεώθηκε να ζητήσει ιατρικό τάιμ-άουτ στο 7ο game του 2ου set έχοντας ενοχλήσεις στο στήθος με την πίεση του, η οποία ελέγχθηκε στη συνέχεια να είναι εξαιρετικά χαμηλή. 

Ο Αμερικανός συνέχισε κανονικά τον αγώνα χάνοντας από τον Αυστραλό με 7-6(2), 6-3, μένοντας εκτός τουρνουά. 

And to all the gamblers giving me the typical death threats for not pulling out, I’m really not concerned about your degenerate gambling addictions while I’m playing a match pic.twitter.com/3UrTOlYyCL

Taylor Fritz (@Taylor_Fritz97) August 9, 2021

Παρά το γεγονός αυτό ο Φριτζ κατάφερε να ανακάμψει και να αγωνιστεί στη γενέτειρά του (Καλιφόρνια) σημειώνοντας σπουδαίες εμφανίσεις, καθώς απέκλεισε τόσο τους Ιταλούς, Ματέο Μπερετίνι και Γιανίκ Σίνερ, όσο και τον “χρυσό” Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και πλέον βρίσκεται σε ημιτελική φάση σε 1000άρι τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα του.

“Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα, αλλά βρήκα τον τρόπο να επιστρέψω.”, δήλωσε μετά από το θρίαμβο της Παρασκευής. “Κανονικά θα ήμουν αρκετά νευρικός σε 3ο set και ειδικά σε tie-break, αλλά ένιωθα τόσο σίγουρος για τον εαυτό μου. Είναι πραγματικά υπέροχο να παίζεις υπό πίεση.”

“Όταν βρέθηκα να αντιμετωπίζω και 2ο match-point πάλεψα όσο μπορούσα για να κρατηθώ στο ματς. Ήμουν λίγο τυχερός με το διπλό λάθος που έκανε στο service του, αλλά από εκεί και πέρα ένιωσα ότι είχα τον έλεγχο.”

Ένα βήμα πριν από τον μεγαλύτερο τελικό στην καριέρα του, ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Φριτζ: Μετά το χειρουργείο και τις απειλές στους “4” του IW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα