Φέντερερ: “Καταλαβαίνω τον Τιμ. Είχε πλάκα” – VIDEO

17:00 3/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Στο πλευρό του Ντόμινικ Τιμ ο Φέντερερ, για το περιστατικό με τη Σερίνα Γουίλιαμς το οποίο χαρακτήρισε διασκεδαστικό

Με μια πιο ανάλαφρη ματιά, τοποθετήθηκε στο περιστατικό όπου η Σερίνα Γουίλιαμς και οι διοργανωτές του Γαλλικού Όπεν, “κλώτσησαν” εκτός αίθουσας τύπου τον Ντόμινικ Τιμ.

“Σίγουρα κάτι έγινε εκεί. Δεν ξέρω τι ακριβώς πήγε στραβά, αλλά σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά για να γίνει αυτό που έγινε. Υπάρχει ένας

κανόνας που ακολουθούν όλοι οι παίκτες. Αυτός που συνεχίζει στο τουρνουά, έχει προτεραιότητα στη συνέντευξη τύπου. Αν έχανα εγώ από τον Μάγερ, θα τον άφηνα να πάει πρώτος ή να αποφασίσει πότε θέλει εκείνος να πάει. Κάπως έτσι λειτουργεί” τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ.

Ο 37χρονος Ελβετός, έδωσε δίκιο στον Ντόμινικ Τιμ αν και πιστεύει ότι ο Αυστριακός δεν κρατάει κακία για κανέναν.

“Κάποια παρεξήγηση έγινε και έπρεπε να κρατήσουν τη Σερίνα στα αποδυτήρια και όχι να την φέρουν στην αίθουσα τύπου. Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς αλλά καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του Ντόμινικ. Είμαι βέβαιος ότι αναρωτιέται πως έγινε αυτό. Δεν πιστεύω ότι θύμωσε με τη Σερίνα.

“Ήταν μια άτυχη στιγμή που νομίζω ήταν αστεία. Γελάσαμε στα αποδυτήρια. Κατανοώ τον Ντόμινικ που χαρακτήρισε “αστείο” το περιστατικό. Όπως το είπε ήταν τέλειο. Λατρεύω την προφορά του. Στα Γερμανικά επίσης, όχι μόνο στα Αγγλικά. Το ξέρει αυτό”



The post Φέντερερ: “Καταλαβαίνω τον Τιμ. Είχε πλάκα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα