Φέντερερ και Ναδάλ υποκλίνονται στον Τζόκοβιτς

Λίγες ώρες μετά τον τίτλο του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon, με τον οποίον ο Σέρβος ισοφάρισε τους Φέντερερ και Ναδάλ σε κατακτήσεις Grand Slam (20), οι δύο αιώνιοι του παγκοσμίου τένις χρησιμοποίησαν το Twitter για να στείλουν τα συγχαρητήριά τους στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου.

“Συγχαρητήρια Νόβακ για το 20ο Major.

Είμαι πολύ υπερήφανος που έχω την ευκαιρία να παίζω σε μια τόσο ξεχωριστή εποχή με σπουδαίους πρωταθλητές. Υπέροχη απόδοση, μπράβο” έγραψε ο Ρότζερ Φέντερερ που μετά τον Ναδάλ είδε και τον Τζόκοβιτς να τον ισοφαρίζει σε Major κατακτήσεις.

Congrats Novak on your 20th major. I'm proud to have the opportunity to play in a special era of tennis champions. Wonderful performance, well done!

Roger Federer (@rogerfederer) July 11, 2021

Με διαφορά λίγων ωρών, ακολούθησε και το tweet του Ράφαελ Ναδάλ που αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Wimbledon, μετά τον αποκλεισμό από τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Roland Garros.

“Συγχαρητήρια Νόλε για το απίστευτο επίτευγμα. 20 Grand Slam τίτλοι είναι τεράστιο και είναι απίστευτο που και οι τρεις μας βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο. Μπράβο και πάλι και συγχαρητήρια σε σένα και την ομάδα σου γι’αυτό” έγραψε ο Ράφα.

Congrats @DjokerNole on this amazing achievement. 20 Grand Slam titles is huge and it is amazing that we are 3 players tied on this. Well done and, again, congrats to you and your team for this!@Wimbledon

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) July 11, 2021

The post Φέντερερ και Ναδάλ υποκλίνονται στον Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα