Φέντερερ: “Δεν σκοπεύω πλέον να παίζω 20 τουρνουά το χρόνο”

Ο Ρότζερ Φέντερ παρέθεσε συνέντευξη σε ελβετικό Μέσο μιλώντας κυρίως για τα παιδιά του και την οικογένειά του και τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει τώρα που τα παιδιά του μπαίνουν στην εφηβεία.

Μέσα σε όλα ο κάτοχος 20 Grand Slam αναφέρθηκε και στο δικό του…μέλλον στο τένις με τον Ελβετό να κάνει λόγο για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, η οποία ωστόσο οφείλει να την κάνει πιο διαχειρίσιμη.

Τελευταία φορά που ο 40χρονος αγωνίστηκε ήταν στο περσινό Wimbledon,

όπου ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον Χούμπερτ Χουρκάτς, ενώ αμέσως μετά υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση (3η) στο γόνατο. 

“Σίγουρα δεν σκοπεύω πλέον να παίζω 20 τουρνουά της σεζόν.”, είπε. “Επομένως το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι πιο διαχειρίσιμο για μένα.”

“Ξέρω ότι τα παιδιά μου θα χαρούν να ξαναδούν ορισμένα μέρη όπως το Λονδίνο ή το Μαϊάμι. Είναι ένα “πρόβλημα” που θα ήθελα πολύ να αντιμετωπίσω γιατί αυτό θα σήμαινε αυτομάτως ότι όλα πάνε καλά με το γόνατο και την επιστροφή μου στην ενεργό δράση.”

Ο Ελβετός συνεχίζει να δουλεύει για την αποκατάστασή του προκειμένου να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο Laver Cup του Σεπτεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα θα αγωνιστεί και στο indoor τουρνουά στη Βασιλεία όπως ο ίδιος έχει δηλώσει. 

The post Φέντερερ: “Δεν σκοπεύω πλέον να παίζω 20 τουρνουά το χρόνο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα