Εξαιρετική Παύλου στο Πανευρωπαϊκό!

Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει η 15χρονη Δήμητρα Παύλου που κάνει “θραύση” στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 της Μόσχας έχοντας φτάσει ήδη στις “32” του ταμπλό!

Σπουδαίες επιτυχίες για το ελληνικό τένις χαρίζουν, πέραν των Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και οι νεότερες ηλικίες!

Και μία από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού γυναικείου τένις είναι η Δήμητρα Παύλου που πέτυχε μία πολύ σπουδαία πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα juniors για ηλικίες κάτω των 16 που διεξάγεται στη Μόσχα.

Αφού είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο του ταμπλό

την Κύπρια Μαρία Κωνσταντίνου με 6-4, 6-0, η Δήμητρα πέτυχε μια τρομερή νίκη επί της Νο5 του ταμπλό, Φινλανδής, Λάουρα Χιεταράντα με 7-5, 6-4 για να προκριθεί στις “32” του ταμπλό!

Η αντίπαλος της είναι Νο14 στην Ευρώπη στην ηλικία της και Νο177 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF juniors ενώ πρόσφατα είχε κερδίσει ITF διοργάνωση στην Πρέβεζα!

Ελληνο-τουρκική μονομαχία θα έχουμε τώρα στον επόμενο γύρο για την Παύλου που αγωνίζεται κόντρα στην Τουρκάλα Ντόγκα Ακιουρέκ!

Της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι που της χαρίζει “πλούτο” εμπειριών, ό,τι καλύτερο δηλαδή για το ξεκίνημα της καριέρας της!

Στο ίδιο τουρνουά αγωνίστηκε και η Μαρία Γεωργιάδου που αποκλείστηκε στο 2ο γύρο.

GIRLS EUROPEAN JUNIORS DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Εξαιρετική Παύλου στο Πανευρωπαϊκό! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα