Ευρωπαϊκό U18/U16: Στην 4η θέση οι Εθνικές ομάδες αγοριών και κοριτσιών

19:24 4/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Την 4η θέση κατέλαβε τόσο η Εθνική ομάδα αγοριών U18 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γαλλία, όσο και η Εθνική ομάδα κοριτσιών U16 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρόδου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των αγοριών, αποτελούμενο από τους Ανδρέα Λοϊζά, Χρήστο Γκλαβά, Βλαντιμίρ Χόλμπαν και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ηλία Γιαννακάκη, ηττήθηκαν στο τελευταίο τους tie από την Πορτογαλία, στο πλαίσιο του προκριματικού τουρνουά της Β’ Ζώνης της διοργάνωσης.

Έχασαν στα μονά οι

Χρήστος Γκλαβάς και Βλαντιμίρ Χόλμπαν από τους Ροντρίγκο Φερνάντεζ και Λουίς Μιγκέλ Σαραϊάβα με 6-2, 6-0, και 6-2, 6-4 αντίστοιχα, και το διπλό δεν έγινε έπειτα από συναίνεση των δύο πλευρών.

Όσον αφορά την Εθνική κοριτσιών U16, έχασε από την Ισπανία με 2-1 στο tie του μικρού τελικού, και πήρε την 4η θέση στη διοργάνωση. Η Δέσποινα Κοσκινά ηττήθηκε στο πρώτο ματς από την Ευγενία Μενέντεζ Ζοζάγια με 6-1, 6-0, και η Μυρτώ Πρωιμάκη έχασε από την Μέριτξελ Τεϊξίντο Γκαρσία με 6-4, 6-4.

Στο διπλό δεν αγωνίστηκαν οι Ισπανίδες, οπότε η νίκη πήγε στην ελληνική ομάδα, η οποία εκπροσωπήθηκε από τις Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Δέσποινα Κοσκινά και Μυρτώ Πρωιμάκη, ενώ ομοσπονδιακός προπονητής της ήταν ο Γιώργος Παρίσσης.

The post Ευρωπαϊκό U18/U16: Στην 4η θέση οι Εθνικές ομάδες αγοριών και κοριτσιών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα