Ευρωπαϊκό U-18: Νέα νίκη για Παύλου και πρόκριση στις “32”

Οι πολύ καλές εμφανίσεις της Δήμητρα Παύλου συνεχίζονται στο Κλόστερς της Ελβετίας όπου αυτές τις ημέρες διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-18. Η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή απέναντι στην 16χρονη και Νο8 του ταμπλό, τη Σλοβάκα Νίνα Βαργκόνα με 4-6, 6-0, 7-6(3) και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. 

Θυμίζουμε ότι τα δύο κορίτσια είχαν συναντηθεί στο σημαντικό τουρνουά του Καΐρου (κατηγορίας 2) όπου η Σλοβάκα είχε κερδίσει με 6-7(4), 6-1,

6-1 για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης, ωστόσο αυτή τη φορά η Παύλου είχε τις λύσεις για να φτάσει στη νίκη και τη μεγάλη πρόκριση. 

Επόμενη αντίπαλος για την Παύλου θα είναι η Ολλανδή Ίσις Λουίζ φαν ντεν Μπροκ, με στόχο την πρόκριση για τις “16” της διοργάνωσης, σε μια αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/7). 

Η Παύλου αγωνίστηκε και στα διπλά μαζί με τη Μιχαέλα Λάκη, ωστόσο τα δύο κορίτσια δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σλοβένων Πια Μαρίγια Ρέμπετς και Λάρα Σμέικαλ γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-1. 

Στα αγόρια ο Θοδωρής Μητσάκος ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τον Πορτογάλο Τιάγκο Περέιρα με 7-5, 6-3, ενώ την Τετάρτη θα αγωνιστεί στο διπλό μαζί με τον Βλαντιμίρ Χόλμπαν όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σλοβάκους Μίκχαλ Κράιτσι και Πέτερ Μπέντζαμιν Πριβάρα. 

EUROPEAN JUNIOR CHAMPIONSHIPS U18 BOYS SINGLES | DOUBLES |OOP

EUROPEAN JUNIOR CHAMPIONSHIPS U18 GIRLS SINGLES | DOUBLES | OOP (-1)

The post Ευρωπαϊκό U-18: Νέα νίκη για Παύλου και πρόκριση στις “32” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευρωπαϊκό U-18, Παύλου, “32”,evropaiko U-18, pavlou, “32”