Έβαλε πρόωρο τέλος στη σεζόν ο Κύργιος

Ο τραυματισμός του στον αγκώνα, αναγκάζει τον Νικ Κύργιο να ολοκληρώσει γρηγορότερα απ’το αναμενόμενο τη φετινή χρονιά

Λίγο μετά την απόσυρσή του από το Kremlin Cup, ο Νικ Κύργιος ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός, μετά τη νίκη επί του Ρούμπλεφ στην πρεμιέρα του Ρώσικου τουρνουά, απέσυρε τη συμμετοχή του πριν την αναμέτρηση του 2ου γύρου με τον Μίρζα Μπάσιτς και με

δηλώσεις του στο επίσημο site της διοργάνωσης, έβαλε πρόωρο τέλος τη σεζόν.

“Λυπάμαι που δεν μπορώ να παίξω σήμερα. Είναι κρίμα αλλά ο αγκώνας μου πονάει πολύ. Ξεκίνησε να με ενοχλεί πάλι αυτή την εβδομάδα. Θα ολοκληρώσω εδώ τη χρονιά και θα πάω σπίτι μου. Θα ξεκινήσω την αποθεραπεία μου και θα σας δω το 2019” είπε χαρακτηριστικά ο Κύργιος.

Έτσι, ο χαρισματικός τενίστας ολοκληρώνει μια απόγοητευτική χρονιά που τον βρήκε να πέφτει στο Νο37 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ξεκίνησε τη χρονιά κερδίζοντας τον πρώτο του τίτλο επί Αυστραλέζικου εδάφους, στο Brisbane International και τα πήγε αρκετά καλά στο Australian Open, χάνοντας απ’τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον 4ο γύρο.

Έκτοτε, η χρονιά πήρε την κατιούσα ενώ ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο τραυματισμός του στον αγκώνα που τον ταλαιπωρεί για μήνες. Μάλιστα, αυτός ο τραυματισμός, δεν επέτρεψε στον Κύργιο να αγωνιστεί και στο Γαλλικό Όπεν.

Η νέα χρονιά θα βρει τον Νικ Κύργιο στο Hopman Cup.

The post Έβαλε πρόωρο τέλος στη σεζόν ο Κύργιος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα