Ερωτηματικά γύρω από το καλεντάρι του Ρότζερ

14:11 5/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μαϊάμι και η συμμετοχή του στα τουρνουά της επικείμενης clay court season, τίθεται εν αμφιβόλω.

Ο 39χρονος Ελβετός, μπορεί να έπαιξε κανονικά στα χωμάτινα τουρνουά το 2019, όμως δεν είναι σίγουρο αν έχει αποφασίσει να δώσει το παρών φέτος στην κόκκινη επιφάνεια.

Οι φήμες τον θέλουν να προετοιμάζεται για την grass court season, μιας και δεν θέλει να καταπονηθεί πολύ από το χώμα, όσο υπάρχει στο καλεντάρι και το Ολυμπιακό

τουρνουά του Τόκιο.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη τις προθέσεις του, λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του Monte Carlo Masters (11 – 18 Απριλίου).

Το 2019 πάντως, την τελευταία γεμάτη σεζόν του δηλαδή, ο Ρότζερ έπαιξε στο Μαϊάμι, το οποίο και κατέκτησε, πριν αγωνιστεί στο Mutua Madrid Open, αποφεύγοντας το 1000αρι του Μόντε Κάρλο.

Φέτος, δεν έπαιξε στο Μαϊάμι και μένει να δούμε αν θα δώσει το παρών στο Μονακό. Πάντως, δημοσιεύματα τον θέλουν να μένει εκτός Μόντε Κάρλο και φέτος. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ερωτηματικά γύρω από το καλεντάρι του Ρότζερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα