Επιτέλους υγιής!

17:06 9/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι πανευτυχής από την πρόκριση της Ισπανίας στα ημιτελικά του World Group του Davis Cup αλλά και από τη δική του συνεισφορά το τριήμερο που μας πέρασε που περιελάμβανε δύο πολύ πειστικές νίκες στα μονά!

Το καλύτερο comeback!

Δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί πιο απολαυστικό comeback στην ενεργό δράση ο “Βασιλιάς” του χώματος που, όχι μόνο, έδωσε στη χώρα

του δύο υπερπολύτιμες νίκες στα μονά, αλλά είδε και τον Νταβίντ Φερέρ να ολοκληρώνει αυτό ο ίδιος ξεκίνησε και να δίνει την πρόκριση στην Ισπανία για τα ημιτελικά!

Ο 31χρονος τενίστας, που έζησε πολύ έντονα τα δικά του ματς αλλά και των συμπαικτών του το τριήμερο που μας πέρασε, είχε πολλούς λόγους να είναι χαμογελαστός!

Πρώτος απ’όλους, ότι είναι υγιής!

“Νιώθω έτοιμος να παίξω τένις και σωματικά και πνευματικά! Είμαι χαρούμενος από το επίπεδο που “έπιασα”. Στο πρώτο σετ με τον Ζβέρεφ έπαιξα πολύ καλά, μετά έπεσα λίγο αλλά για πρώτη φορά μετά τη Σαγκάη πέρσι, παίζω χωρίς να πονάω!” ανέφερε ο “ταυρομάχος”.

Εχει σκοπό να βοηθήσει φέτος την Ισπανία να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου μετά το 2011!

“Εχω πλήρη διαθεσιμότητα για φέτος. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Το επόμενο tie θα γίνει μετά το τελευταίο Slam και αυτό βοηθά. Το να νικήσω με αυτόν τον τρόπο δύο ματς στη σειρά, το ένα μάλιστα απέναντι σε έναν άμεσο ανταγωνιστή, με γεμίζει αυτοπεποίθηση και ενέργεια για το δύσκολο κομμάτι της σεζόν που ακολουθεί” ανέφερε ο θρυλικός τενίστας που πια προετοιμάζεται για την επιστροφή στο World Tour όπου τον περιμένει η υπεράσπιση του δέκατου Monte Carlo Masters της ασύλληπτης καριέρας του!

Κώστας Αϊτάκης

The post Επιτέλους υγιής! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα