Επιστροφή με ήττα για Σταν… – VIDEO

Ούτε στη Ρώμη κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ο Σταν Βαβρίνκα στην πρώτη του αναμέτρηση μετά από σχεδόν τρεις μήνες απουσίας κόντρα στον Στιβ Τζόνσον…

Τίποτα δεν πάει καλά για τον Σταν Βαβρίνκα εδώ και σχεδόν ένα χρόνο…

Μετά την παρουσία του στον δεύτερο τελικό καριέρας στο Ρολάν Γκαρός πέρσι, ο Ελβετός τενίστας έχει ταλαιπωρηθεί από ένα μεγάλο πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, έχει αγωνιστεί ελάχιστα και όπου έπαιξε ήταν “σκιά” του καλού του εαυτού.

Φέτος, είχε μετά βίας αγωνιστεί σε τέσσερα τουρνουά με πενιχρά αποτελέσματα πριν αποφασίσει να μείνει εκτός αγώνων για

περίπου τρεις μήνες επιστρέφοντας στο Masters της Ρώμης με την κατάταξή του να έχει πέσει στο Νο25.

Ούτε και εκεί μπόρεσε όμως να επιστρέψει στις νίκες καθώς ο Στιβ Τζόνσον εκμεταλλεύτηκε το μακρό χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας του Σταν για να τον κερδίσει με 6-4, 6-4 και να τον αποκλείσει στην πρεμιέρα του στην “Αιώνια Πόλη”.

Ο 33χρονος Βαβρίνκα είχε μερικές στιγμές “μαγείας” θυμίζοντας τον παλιό καλό Σταν, δεν είχε όμως σταθερότητα στο παιχνίδι του, ούτε εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο σερβίς του Αμερικανού στο δεύτερο σετ.

Ολα αυτά είναι βέβαια φυσιολογικά για έναν αθλητή που έδωσε τον τελευταίο αγώνα του (που δεν ολοκληρώθηκε καν μιας και αποσύρθηκε) στις 22 Φεβρουαρίου στη Μασσαλία.

Ο Τζόνσον δεν έδειξε καμία…συμπόνοια για όλα αυτά και με ένα break σε κάθε σετ έστειλε τον πρώην φιναλίστ της Ρώμης σε νέα περισυλλογή για το τι μέλλει γενέσθαι…

Ο Τζόνσον προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον δεύτερο γύρο του Masters της Ρώμης.

Σε άλλο ματς του πρώτου γύρου που προηγήθηκε χρονικά ο τοπικός “‘ηρωας” Λορέντσο Σονέγκο επικράτησε του Αντριάν Μαναρινό με ανατροπή.

Δεν επέστρεψε μόνο ο Βαβρίνκα από σεβαστό διάστημα απουσίας αλλά και ο Νταβίντ Φερέρ για εντελώς διαφορετικούς λόγους βέβαια, τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Στο πρώτο του ματς ως πατέρας, λοιπόν, ο έμπειρος Ισπανός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Τζακ Σοκ καθώς ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον Αμερικανό τενίστα.

H μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα και…Αμερικανική υπόθεση καθώς και τρίτος τενίστας από τις Η.Π.Α. μετά τους Τζόνσον και Σοκ προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, ο Ράιαν Χάρισον (κόντρα στον Σουγκίτα).

Κυριακή, 13/5: 1ος γύρος Rome Masters

Johnson (USA) beat Wawrinka (Switzerland) 6-4 6-4

Sonego (Italy) beat Mannarino (France) 2-6 7-6(4) 6-3

Sock (USA) beat Ferrer (Spain) 6-3 6-4

Harrison (USA) beat Sugita (Japan) 7-6(5) 6-3

ROME MASTERS MEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Επιστροφή με ήττα για Σταν…VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα