ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ! – VIDEO

08:01 5/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Στον παρθενικό της τελικό σε WTA τουρνουά θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη μετά την δραματική ανατροπή επί της Κόλινς στα ημιτελικά του Silicon Valley Classic

Ότι και να πεις γι’αυτό το κορίτσι, θα είναι λίγο…

Η Μαρία Σάκκαρη, ήταν συγκινητική και κατάφερε να ολοκληρώσει μια φοβερή ανατροπή στο 2ο ημιτελικό του Σαν Χοσέ, κόντρα στην Ντάνιελ Κόλινς, με αποτέλεσμα να γίνει η πρώτη Ελληνίδα, μετά τη Λένα Δανιηλίδου το 2008, που αγωνίζεται σε τελικό WTA!

Η 23χρονη Ελληνίδα, έμεινε πίσω με σετ

και με διπλό break, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο ματς και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη με σκορ 3-6, 7-5, 6-2, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον τελικό του Silicon Valley Classic!!

Η Σάκκαρη, δεν είχε χάσει σετ στο τουρνουά μέχρι να πάει στον ημιτελικό με την Ντάνιελ Κόλινς, σημειώνοντας μάλιστα και ίσως τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της, στα προημιτελικά επί της Βίνους Γουίλιαμς.

Ωστόσο, η Κόλινς ήταν αυτή που μπήκε αποφασισμένη στο κεντρικό court και κατάφερε να προηγηθεί με 6-3, 4-1, χωρίς μάλιστα να απειληθεί ιδιαίτερα στο σερβίς της.

Όλα έδειχναν ότι η 24χρονη Αμερικανίδα, Νο42 στον κόσμο, θα αγωνιζόταν στον πρώτο WTA τελικό της καριέρας της, όμως η Σάκκαρη είχε διαφορετική άποψη…

Πετυχαίνοντας το πρώτο της break στο ματς, η Μαρία άρχισε να παίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να κυριαρχεί στα ράλι από τη βασική γραμμή, όπως μας είχε συνηθίσει και τις προηγούμενες ημέρες στο Σαν Χοσέ.

Μπορεί να μην κατάφερε να κλείσει το σετ στο 5-4 όπου είχε ευκαιρίες set point, ωστόσο η Σάκκαρη έκανε το break στο 12ο game (7-5) και έστειλε τον ημιτελικό στο καθοριστικό σετ.

Ακόμα και στο 3ο σετ, η Σάκκαρη χρειάστηκε να κάνει μια μικρή ανατροπή αφού η Κόλινς ξεκίνησε με break (1-0), όμως η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια η οποία ήταν μόνιμη απειλή στα service game της αντιπάλου της και με τρια ακόμη break στο σερβίς της Αμερικανίδας, ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή της μετά από 2 ώρες και 13 λεπτά αγώνα!

Στον τελικό της Κυριακής, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου που στα 30 της χρόνια, διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας της!

Η Ρουμάνα, Νο24 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε επίσης με ανατροπή 4-6, 6-3, 6-1 το Νο4 του ταμπλό, Ελισέ Μερτένς και θα διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο WTA!

H Σάκκαρη έχει ήδη εξασφαλίσει νέο ρεκόρ καριέρας στο Νο31 της WTA ενώ αν κερδίσει τον τίτλο θα ανέβει στο Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης!!!

SILICON VALLEY CLASSIC DRAW | OOP (-10h)

The post ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα