Ένα μήνα διάλειμμα ο Νισικόρι

Χάνει το Ασιατικό swing ο Ιάπωνας πρωταθλητής που αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού

Η σταθερότητα και η συνέπεια σε υψηλό επίπεδο, είναι το ζητούμενο για τον Κέι Νισικόρι ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει μια ολόκληρη χρονιά χωρίς προβλήματα.

Το ίδιο συμβαίνει και φέτος, με τον 28χρονο άσο να φεύγει από το US Open με πρόβλημα στο χέρι και στον αγκώνα.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω της προσωπικής του εφαρμογής, θα απουσιάσει από το Japan

Open της πατρίδας του αλλά και από το Masters της Σαγκάη, επιστρέφοντας μετά από ένα μήνα στο tour, για το κλείσιμο της χρονιάς στα Ευρωπαϊκά indoors τουρνουά.

“Έχω μερικά καλά και κακά νέα. Τις τελευταίες ημέρες, συζήτησα πολύ με την ομάδα μου για το πρόβλημα στο χέρι και τον αγκώνα. Με ενοχλεί από το Γαλλικό Όπεν. Τα καλά νέα είναι ότι έχει σημειώσει θετική πρόοδο το τελευταίο διάστημα και βρίσκομαι κοντά στο να μην νιώθω καθόλου πόνο.

“Τα κακά νέα είναι ότι δεν είμαι 100% έτοιμος ακόμα. Υπάρχει ακόμα υγρό στον αγκώνα μου και οι γιατροί με συμβούλευσαν να μείνω εκτός για 3-4 εβδομάδες, χωρίς καθόλου τένις. Είναι σημαντικό να ακολουθήσω τις συμβουλές τους προκειμένου να βεβαιωθώ ότι θα ξεπεράσω πλήρως το πρόβλημα. Αν χτυπάω 3-4 ώρες την ημέρα, δεν θα μπορεί να θεραπευτεί πλήρως.

“Λυπάμαι που ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το Japan Open, το Shangai Masters και το φιλικό με τον Φέντερερ. Το Ασιατικό swing είναι από τα αγαπημένα μου. Θα δουλέψω για να επιστρέψω δυνατότερος” είπε χαρακτηριστικά ο Νισικόρι.

Τελευταίο τουρνουά του Ιάπωνα ήταν το US Open όπου αποκλείστηκε στον 3ο γύρο απ’τον Άλεξ ντε Μινόρ.

Ο Νισικόρι θα έπαιζε σε φιλανθρωπικό φιλικό με χορηγό τη Uniqlo κόντρα στον Φέντερερ, αμέσως μετά το Shanghai Masters, στις 14 Οκτωβρίου.

Αμφίβολος για το Japan Open είναι και ο Νόβακ Τζόκοβιτς που προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο.

The post Ένα μήνα διάλειμμα ο Νισικόρι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα