Ελεγχόμενο ποδαρικό για Βοζνιάκι

10:45 2/1/2019 - Πηγή: Tennis24
H περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Καρολίν Βοζνιάκι, ξεπέρασε στα δύο σετ το εμπόδιο της Λάουρα Σίγκεμουντ στην πρεμιέρα της στο ASB Classic

Λίγα προβλήματα αντιμετώπισε η Καρολίν Βοζνιάκι, στον αγώνα της για τον 1ο γύρο του International τουρνουά στο Όκλαντ.

Η 28χρονη Δανέζα, Νο1 του ταμπλό, επικράτησε 6-3, 6-2 της lucky

loser Λάουρα Σίγκεμουντ και προκρίθηκε στους “16” της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την qualifier, Μπλάνκα Αντρέσκου η οποία είχε κερδίσει τη Σίγκεμουντ στον τελευταίο προκριματικό γύρο

Με το γνωστό εκνευριστικά σταθερό παιχνίδι της από τη βασική γραμμή, η Βοζνιάκι εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της Γερμανίδας στο σερβίς και σημείωσε τέσσερα breaks στο ματς, σώζοντας παράλληλα τα τρία από τα τέσσερα της αντιπάλου της.

Ήταν η 16η νίκη της Βοζνιάκι στο τουρνουά του Όκλαντ το οποίο προτιμάει για την προετοιμασία της ενόψει του Australian Open.

Η Κάρο έχει φτάσει δύο φορές στον τελικό του ASB Classic, χωρίς να έχει καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο. Σε δύο εβδομάδες, το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Australian Open.

.@CaroWozniacki shines in her @ASB_Classic opener!

Bounces Siegemund, 6-3, 6-2! pic.twitter.com/Pw0ybXWUdH

WTA (@WTA) January 2, 2019

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Τζίνι Μπουσάρ συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού νικώντας την Ολλανδή Βιβιάν Σχουφς μετά από 2 ώρες και 39 λεπτά αγώνα.

Η Καναδή επιβλήθηκε με 6-7(5), 6-4, 6-4 και στις “8” καλύτερες του ASB Classic θα αντιμετωπίσει το Νο2 του ταμπλό, Γιούλια Γκέργκες, σε ένα πολύ σπουδαίο ματς. Η Γερμανίδα από την πλευρά της απέκλεισε σήμερα την Μόνα Μπαρθελ με 6-4, 6-4.

Τετάρτη 2/1 – 2ος Γύρος ASB Classic, Γυναίκες

Wozniacki (Denmark) beat Siegemund (Germany) 6-3, 6-2
Goerges (Germany) beat Barthel (Belgium) 6-4, 6-4
Bouchard (Canada) beat Schoofs (Netherlands) 6-7(5), 6-4, 6-4
Hsieh (Taipei) beat Puig (Puerto Rico) 6-1, 7-6(3)
Sorribes Tormo (Spain) beat Flipkens (Belgium) 6-4, 1-6, 6-1

ASB CLASSIC DRAW | OOP (+11h)

The post Ελεγχόμενο ποδαρικό για Βοζνιάκι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα