Ελεγχόμενα ο Ίσνερ, επιστροφή με νίκη για Τσουνγκ – VID

Ο τετράκις(!) πρωταθλητής στην Ατλάντα, Τζον Ίσνερ, έκανε το καθήκον του απέναντι στον επικίνδυνο Άλεξ Ντε Μινόρ και με νίκη στα δυο σετ προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού. Εκεί, θα βρίσκεται και ο Χίον Τσουνγκ που επέστρεψε στο τένις με νίκη!

Μπορεί ο Άλεξ Ντε Μινόρ να ήταν ένας tricky αντίπαλος για τον πανύψηλο Αμερικανό ο οποίος θέλει να κατακτήσει για πέμπτη συνεχόμενη(!) φορά τον τίτλο στο BB&T Atlanta Open, όμως στην πράξη ο 33χρονος δεν έδειξε

ούτε στο ελάχιστο να θορυβείται από την παρουσία του Αυστραλού στην απέναντι πλευρά του court.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ίσνερ επιβλήθηκε με 6-3, 6-2 του 19χρονου, Νο68 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και σφράγισε το εισιτήριό του για την τελική “8αδα” του 250αριου τουρνουά στην Ατλάντα.

Εκεί το Νο1 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Μίσα Ζβέρεφ, ο οποίος με την σειρά του επικράτησε του Μίχαηλ Γιούζνι με 6-4 6-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Στο μεταξύ, ο Χίον Τσουνγκ επέστρεψε με νίκη στο ATP World Tour, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο από τις αρχές Μαΐου.

Ο 22χρονος Νοτιοκορεάτης, Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 7-6(5) του Τέιλορ Φριτζ και προκρίθηκε στους “8” της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει το Νο8 του ταμπλό, Ράιαν Χάρισον που με τη σειρά του κέρδισε με ανατροπή 2-6, 6-2, 6-3 τον Λούκας Λάτσκο.

Tετάρτη 25/07: 2ος γύρος Atlanta Open
1-John Isner (USA) beat Alex De Minaur (AUS) 6-3 6-2
7-Mischa Zverev (GER) beat Mikhail Youzhny (RUS) 6-4 6-2
8-Ryan Harrison (USA) beat Lukas Lacko (SVK) 2-6 6-2 6-3
3-Hyeon Chung (KOR) beat Taylor Fritz (USA) 6-4 7-6(5)

ATLANTA OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Ελεγχόμενα ο Ίσνερ, επιστροφή με νίκη για Τσουνγκ – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα