Εκτός τελικού η Ματούλα

Η Μάρθα Ματούλα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του τουρνουά των 15.000$ στο Ηράκλειο, γνωρίζοντας ωστόσο την ήττα από την Γερμανίδα Άννα Γκάμπριτς με 6-4, 6-4 μετά από κάτι λιγότερο από 2 ώρες παιχνίδι.

Οι δύο ημιφιναλίστ δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα όσον αφορά το service τους με την Γερμανίδα να τελειώνει την αναμέτρηση με 9 διπλά λάθη και την Ματούλα με 6. Η Γκάμπριτς κράτησε 6 φορές το service της (6/10).

Από τη μεριά της η Ματούλα είχε 4 holds στο παιχνίδι

(4/10), ωστόσο τα δύο καθοριστικά breaks που δέχθηκε στο τέλος του κάθε set της κόστισαν την πρόκριση στον τελικό του Lyttos Beach.

Στο πρώτο set η Ματούλα κατάφερε να πάρει το αρχικό break πίσω ισοφαρίζοντας σε 2-2, όμως από εκεί και πέρα ένα break της Γερμανίδας σε κρίσιμο σημείο (4-3) έδωσε την ευκαιρία στην Γκάμπριτς να κλείσει λίγο αργότερα το set με 6-4.

Το ίδιο περίπου σενάριο και στο 2ο σκέλος με την Ματούλα να παίρνει πίσω το χαμένο της service (3-3), αλλά και πάλι η Γερμανίδα κατάφερε να “σπάσει” το service της Ματούλας σε άσχημο σημείο (5-4) σφραγίζοντας στη συνέχεια την πρόκριση στον τελικό.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Εκτός τελικού η Ματούλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα