Εκτός Ρότερνταμ ο Ζβέρεφ, με WC ο Μπέρντιχ

16:00 6/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ανακοίνωσε την Τρίτη πως δεν θα αγωνιστεί στο 500αρι τουρνουά του Ρότερνταμ στην Ολλανδία, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλό του. Αντιθέτως, το παρών στο τουρνουά θα δώσει ο Τόμας Μπέρντιχ που θα παίξει με WC…

Αν και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αγωνίστηκε κανονικά πριν μερικές ημέρες στο tie της εθνικής ομάδας της Γερμανίας κόντρα σε αυτήν της Ουγγαρίας για το Davis Cup,

την Τρίτη ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει να παίξει στο ABN AMRO World Tennis Tournament του Ρότερνταμ, την εβδομάδα 11-17 Φεβρουαρίου.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, και παρατείνει την επανεμφάνισή του στα courts σε τουρνουά της ΑΤΡ, για τις 25 Φεβρουαρίου, οπότε θα ξεκινήσει και το 500αρι τουρνουά του Ακαπούλκο στο Μεξικό.

Ο Ζβέρεφ, ούτως ή άλλως, δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τον θεσμό στο Ρότερνταμ, μιας και σε τέσσερις παρουσίες του εκεί, έχει καταφέρει να φτάσει μόλις μέχρι τα προημιτελικά μια φορά.

Αν και φέτος θα ήταν στο Νο1 του ταμπλό, τελικά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, με τον Βόσνιο Νταμίρ Ντζμουούρ να παίρνει τη θέση του στο ταμπλό. Ο πρωταθλητής του 2014 στη διοργάνωση, Τόμας Μπέρντιχ, θα παίξει επίσης, καθώς του χορηγήθηκε Wild Card από τους διοργανωτές.

Στο Νο4 του ταμπλό αναμένεται να είναι φέτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μετά την απόσυρση του Ζβέρεφ κέρδισε μια θέση. Νο1 αναμένεται να είναι ο Μαρίν Τσίλιτς, ενώ στο Νο2 και το Νο3 θα βρεθούν οι Κέι Νισικόρι και Κάρεν Κατσάνοφ αντίστοιχα.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Ρότερνταμ ο Ζβέρεφ, με WC ο Μπέρντιχ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα