Εκτός Γαλλικού Όπεν και η Κόνταβεϊτ (vids)

Εκπλήξεων συνέχεια στο Παρίσι. Μετά τη Νο2 τενίστρια του κόσμου, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, τη Δευτέρα (23/5) αποκλείστηκε και η Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, Ανέτ Κόνταβεϊτ!

Η Εσθονή, δεν κέρδισε καν set στο ντεμπούτο της στο Roland Garros και μετά από μια ώρα και 53 λεπτά αγώνα, αποκλείστηκε από την Αυστραλή και Νο42 κόσμου, Άιλα Τομλιάνοβιτς, με 7-6(5), 7-5.

Η 29χρονη, προκρίθηκε στον 2ο γύρο του θεσμού για 4η μόλις φορά στην καριέρα της, στην 8η

παρουσία της στο τουρνουά. Εκεί, θα συναντήσει την 21χρονη Ρωσίδα, Βαρβάρα Γκρατσέβα (Νο71).

Great touch from Ajla Tomljanović against No.5 Anett Kontaveit — a thrilling match so far on Court Suzanne Lenglen as the Aussie takes the first set, 7-6 (7-5)! pic.twitter.com/2fpyKweHEk

Roland-Garros (@rolandgarros) May 23, 2022

Όσον αφορά την Κόνταβεϊτ, ολοκλήρωσε τη φετινή πορεία της στο χώμα, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, μιας και έχει να επιδείξει μόλις δυο νίκες, στα πέντε ματς που έδωσε από τον Απρίλιο και μετά.

Η Νο5 του ταμπλό, πάντως, είχε ανέκαθεν αρνητική παράδοση στο Γαλλικό Όπεν και αναμένεται να χάσει λίγους πόντους την επόμενη εβδομάδα στην παγκόσμια κατάταξη, μιας και πέρυσι, έφτασε μόλις μέχρι τον 3ο γύρο.

Αυτός ήταν ο 4ος αποκλεισμός τενίστριας του Top10 στο φετινό RG, ενώ απομένει ακόμη μια ημέρα αγώνων για τον 1ο γύρο του θεσμού. Κρεϊτσίκοβα (Νο2), Κόνταβεϊτ (Νο5), Ζαμπέρ (Νο6) και Μουγκουρούθα (Νο10), τα μέχρι στιγμής… θύματα.

“Επιβίωσε” η Ραντουκάνου

Στο πρώτο ever ματς της στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, η Έμα Ραντουκάνου τα βρήκε σκούρα, αλλά βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει από set και break πίσω (6-7, 3-4), για να κερδίσει την περυσινή πρωταθλήτρια του RG Juniors, Λίντα Νόσκοβα (Νο184).

Η 19χρονη Βρετανίδα, Νο12 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε της 17χρονης Τσέχας qualifier μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά εξαντλητικής μάχης, με 6-7(4), 7-5, 6-1 και στον 2ο γύρο θα βρει απέναντί της, την Λευκορωσίδα, Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς (Νο48).

A #RolandGarros debut to remember @EmmaRaducanu overcomes 17-year-old qualifier Linda Noskova 6-7(4), 7-5, 6-1 in two hours and 37 minutes. pic.twitter.com/kQaj76YhUX

Roland-Garros (@rolandgarros) May 23, 2022

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Εκτός Γαλλικού Όπεν και η Κόνταβεϊτ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα