Εκτός Wimbledon ο Μάρεϊ!

19:06 1/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Βόμβα έπεσε στο Wimbledon μόλις μία μέρα πριν την έναρξη των αγώνων καθώς ο Αντι Μάρεϊ έκρινε πως είναι ανέτοιμος και απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά!

Πρώτη τεράστια αποχώρηση από το Wimbledon πριν καν…ξεκινήσει το τουρνουά!

Παρά το γεγονός ότι έδωσε κανονικά συνέντευξη τύπου στην οποία δήλωνε πως είναι σε γενικές γραμμές έτοιμος για το πρώτο του

παιχνίδι στο Wimbledon, ο Αντι Μάρεϊ τελικά, μόλις μία μέρα πριν την έναρξη της διοργάνωσης, απέσυρε τη συμμετοχή του δηλώνοντας σωματικά ανέτοιμος!

Αυτή είναι η πρώτη σεζόν από το 2007 στην οποία ο τοπικός ήρωας θα απουσιάσει από το τρίτο Grand Slam της σεζόν, μια εξέλιξη που δεν είναι πάντως και τόσο αναπάντεχη αν κρίνουμε το χρονικό διάστημα της απουσίας του και τα πολύ λίγα ματς που έχει στα πόδια του.

“Με βαριά καρδιά, ανακοινώνω ότι δεν θα συμμετάσχω στο φετινό Wimbledon. Παρά το γεγονός ότι έδωσα κάποια ματς στα οποία τα πήγα καλά και ένιωσα όμορφα, έκρινα ότι δεν είμαι έτοιμος για τις απαιτήσεις ενός Slam. Θα αρχίσω να προπονούμαι ήδη για τη σκληρή επιφάνεια ώστε να παίξει κανονικά στα τουρνουά της Βόρειας Αμερικής” ήταν η σύνοψη των δηλώσεων του 31χρονου τενίστα.

Ο Τζέισον Γιουνγκ θα τον αντικαταστήσει και θα είναι ο αντίπαλος του Μπενουά Περ στον πρώτο γύρο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός Wimbledon ο Μάρεϊ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα