Εκτός Indian Wells Χάλεπ και Κέρμπερ

18:08 7/3/2020 - Πηγή: Tennis24

Δύο κορυφαία ονόματα του γυναικείου τουρ από το επερχόμενο Indian Wells (12-22/3).

Ο λόγος για τις Σιμόνα Χάλεπ και Αντζελίκ Κέρμπερ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι που δεν τους επιτρέπει τη συμμετοχή της στην πολύ δυνατή Premier 5 διοργάνωση.

Η 28χρονη Ρουμάνα, που έχει κάνει καλή αρχή στη σεζόν έχοντας αγωνιστεί στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν αλλά και κατακτήσει το Ντουμπάι, “κουβαλά” ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι από τη νικηφόρα πορεία της στα Εμιράτα

που την έθεσε, αναγκαστικά, εκτός Καλιφόρνια.

“Είμαι απίστευτα απογοητευμένη που αναγκάζομαι να αποσυρθώ από το Indian Wells. Δυστυχώς, το πρόβλημα τραυματισμού που έχω από το Ντουμπάι μου προκαλεί ακόμα ενοχλήσεις και δεν θα είμαι έτοιμη να αγωνιστώ” ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια της διοργάνωσης το 2015.

Και η περσινή φιναλίστ, Άντζι Κέρμπερ, δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στο φετινό Indian Wells.

Η 32χρονη Γερμανίδα, που έφτασε ως και τους “16” του ΑΟ, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι και μένει εκτός Καλιφόρνια.

“Δοκιμάζονται τα όρια της υπομονής μου αυτήν την περίοδο με αυτόν τον τραυματισμό. Δυστυχώς, πρέπει απλά να περιμένω πότε θα είμαι καλύτερα για να επανέλθω όπως θέλω” ανακοίνωσε με τη σειρά της η κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων.

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός Indian Wells Χάλεπ και Κέρμπερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα