“Είναι σαν αράχνη, βρίσκεται παντού στο court”

Ο πρώην προπονητής της Μαρίας Σάκκαρη και νυν του Νταβίντ Γκοφάν, Τόμας Γιόχανσον, μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού του Νόβακ Τζόκοβιτς και για το τι πρέπει να κάνει ο Βέλγος, αν θέλει να τον θέσει νοκ-άουτ από το Wimbledon…

Ο Σουηδός προπονητής, μίλησε στην Sport Klub και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, τονίζοντας ότι είναι σχεδόν αδύνατο, ο Γκοφάν να αποκλείσει τον Τζόκοβιτς από το Wimbledon.

Ο πρώην προπονητής της Μαρίας Σάκκαρη, παρομοίασε τον Νόλε με…

αράχνη, που βρίσκεται παντού μέσα στο court.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις μια αδυναμία στο παιχνίδι του Τζόκοβιτς. Δεν έχει τόσο δυνατό σερβίς, όμως χτυπάει τη μπάλα υπέροχα και την στέλνει στο σημείο ακριβώς που θέλει. Είναι πολύ σταθερός σε αυτό.

Από την βασική γραμμή, επίσης, είναι σαν τείχος. Δεν παρατάει ποτέ κάποιον πόντο και γυρνάει όλες τις μπάλες στην απέναντι πλευρά. Όταν είχαμε προπονηθεί μαζί, πριν λίγο καιρό, ένιωσα σαν να έχω απέναντί μου μια αράχνη.

Γι’ αυτό, ο Νταβίντ (Γκοφάν) θα πρέπει να προσπαθήσει να τον βγάλει εκτός ρυθμού. Θα πρέπει να προσπαθήσει να τον βγάλει σε περίεργα σημεία του γηπέδου. Σε σημεία που δεν θα νιώθει άνετα. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε… θα μας ‘σκοτώσει’.

Η τακτική που θα ακολουθήσουμε θα είναι πολύ σημαντική. Θα μιλήσουμε με τον Νταβίντ πριν το ματς, θα προσπαθήσουμε να βρούμε που ο Νόβακ υστερεί, αλλά επειδή είναι απίστευτα καλός αυτή τη χρονική περίοδο, είναι πολύ δύσκολο να αποκλειστεί”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Είναι σαν αράχνη, βρίσκεται παντού στο court” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα