Εγκατέλειψε η Μπάρτι, στα ημιτελικά η Γκοφ (vid)

Η Άσλεϊ Μπάρτι ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί χέρι της και εγκατέλειψε τον προημιτελικό της κόντρα στην Κόκο Γκοφ, παρά το γεγονός ότι προηγούνταν στο σκορ, δίνοντας έτσι την πρόκριση στη 17χρονη Αμερικανίδα.

Στον σπουδαιότερο ημιτελικό της καριέρας της θα αγωνιστεί το Σάββατο η Γκοφ, που μετά τις νίκες σε βάρος των Πουτίντσεβα, Σάκκαρη και Σαμπαλένκα, άφησε έξω -έστω και με αυτόν τον τρόπο- και τη Νο1 τενίστρια του κόσμου και πέρασε στην τελική “4αδα”.

Η Μπάρτι εγκατέλειψε την αναμέτρηση

ξαφνικά, χωρίς να δείξει νωρίτερα σημάδια προβλήματος, αν και αγωνιζόταν με μπανταρισμένο το δεξί χέρι της.

@CocoGauff progresses to the @InteBNLdItalia semifinals after Barty is forced to retire through injury in the second set. pic.twitter.com/ZE0o45FMjD

wta (@WTA) May 14, 2021

Όταν το σκορ ήταν στο 4-6, 1-2 υπέρ της, η 25χρονη Αυστραλή κατά την αλλαγή τερέν πήγε προς το μέρος της Γκοφ και ανακοίνωσε την εγκατάλειψή της, χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στη νεαρή Αμερικανίδα.

Στον ημιτελικό του Σαββάτου, η Γκοφ θα τεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των Ίγκα Σβιάτεκ και Ελίνα Σβιτολίνα.

Ακόμη κι αν ηττηθεί στα ημιτελικά, η Γκοφ την επόμενη εβδομάδα θα πανηγυρίσει νέο ρεκόρ καριέρας στην παγκόσμια κατάταξη. Από το Νο35 στο οποίο βρίσκεται τώρα, θα φτάσει τουλάχιστον μέχρι το Νο29, κάνοντας την πρώτη της είσοδο στο Top30.

Αν καταφέρει και κερδίσει τον τίτλο στη Ρώμη, η 17χρονη θα εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο21 του κόσμου!

ITALIAN OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εγκατέλειψε η Μπάρτι, στα ημιτελικά η Γκοφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα