Δυστυχώς, ακολουθεί το Miami Open…

11:25 9/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Με δεδομένο ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού είναι περισσότερα στη Φλόριντα, το Miami Open είναι εξαιρετικά αμφίβολο να πραγματοποιηθεί

Βιώνουμε μια από τις δυσκολότερες και άβολες στιγμές στην σύγχρονη ιστορία του παγκοσμίου τένις.

Οι επιπτώσεις του κορονοϊού, επηρεάζουν σε τεράστιο βαθμό το επαγγελματικό τένις και μετά την πρωτοφανής ακύρωση του BNP Paribas Open, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά για το ντόμινο αρνητικών εξελίξεων.

Το

τουρνουά της Καλιφόρνια που ήταν να ξεκινήσει στις 11 Μαρτίου ακυρώθηκε, λόγω του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος στην περιοχή.

Από τη στιγμή που ήδη νέα εφτά κρούσματα έχουν επιβεβαιωθεί στη Φλόριντα, γίνεται εύκολα κατανοητό πως αν ισχύσουν οι ίδιοι κανόνες προστασίας, τότε και το δεύτερο συνεχόμενο Masters τουρνουά στο Μαϊάμι (25/03), πρόκειται να ακυρωθεί… Συνολικά ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή, έχει φτάσει τα 16 και υπάρχουν φόβοι για ραγδαία αύξηση τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πάνω από 500 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στις ΗΠΑ ενώ οι θάνατοι από τον κορονοϊό έχουν φτάσει τους 22 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Miami Open, μετά από 32 χρόνια διεξαγωγής στο Crandon Park του Key Biscayne, πέρυσι μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του Hard Rock Stadium, μόνιμη έδρα των Miami Doplhins, στην περιοχή Miami Gardens της Φλόριντα.

The post Δυστυχώς, ακολουθεί το Miami Open… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα