Δύσκολη πρεμιέρα για Τσιτσιπά, Μεντβέντεφ – DRAW

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Hamburg Open το οποίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (21/09) και θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα, ολοκληρώνοντας τα τουρνουά προετοιμασίας για το Γαλλικό Όπεν (27/09).

Στο ATP 500 τουρνουά της Γερμανικής μεγαλούπολης, αγωνίζονται τέσσερις τενίστες της πρώτης 10αδας της παγκόσμιας κατάταξης, με τα ονόματα των Ντανίλ Μεντβέντεφ και Στέφανου Τσιτσιπά να ξεχωρίζουν.

Οι δύο αντίζηλοι, θα χρειαστεί να παρουσιαστούν έτοιμοι από το ξεκίνημα της χωμάτινης διοργάνωσης

καθώς έχουν αξιόλους αντιπάλους στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά.

Ο Μεντβέντεφ, Νο1 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Ούγκο Ουμπέρ που έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο του Rome Masters, κερδίζοντας Κέβιν Άντερσον και Φάμπιο Φονίνι, πριν αποκλειστεί στα τρία σετ από τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, το Νο2 της διοργάνωσης Στέφανος Τσιτσιπάς, θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο χώμα, αντιμετωπίζοντας τον έμπειρο Βρετανό, Ντάνιελ Έβανς.

Αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στο 2ο γύρο θα είναι πιθανότατα ο Τέιλορ Φριτζ (παίζει με qualifier στην πρεμιέρα) ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το Νο8 του ταμπλό, Κάρεν Κατσάνοφ.

3-Γκάελ Μονφίς και 7-Ντιέγκο Σβάρτσμαν (αν παίξει) είναι επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό του Αμβούργου και είναι πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου στα ημιτελικά.

Stefanos Tsitsipas' first practice in Hamburg

Moin moin @Stefanos Tsitsipas! : Tobias Höfinger

Δημοσιεύτηκε από Hamburg European Open στις Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

HAMBURG OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Δύσκολη πρεμιέρα για Τσιτσιπά, Μεντβέντεφ – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα