Δύσκολα τα πράγματα για Μάρεϊ!

Ο Άντι Μάρεϊ είναι αμφίβολος για την επιστροφή του στην αρχή της grass court season, όπως έκανε γνωστό ο ατζέντης του, καθώς ταλαιπωρείται από δυο αρκετά σοβαρά προβλήματα υγείας. Αναλυτικά όσα είπε ο Χιούγκο Κολομπίνι…

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως ο κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων και πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Άντι Μάρεϊ, διάγει την πιο προβληματική περίοδο της καριέρας του.

Ο Βρετανός υποβλήθηκε σε δυο εγχειρήσεις τους τελευταίους μήνες, σε διαφορετικά σημεία του σώματός του

και φαντάζει σχεδόν αδύνατον να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από την έναρξη της grass court season.

Ο ατζέντης του Μάρεϊ, Χιούγκο Κολομπίνι, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου Σκοτσέζου πρωταθλητή, επισημαίνοντας πως θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο αποθεραπείας, προκειμένου να επιστρέψει στο τένις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ο Άντι ήταν άτυχος. Το παιχνίδι του βασίζεται πολύ στο σώμα του, είναι ένα πραγματικό κτήνος σε φυσική κατάσταση, αλλά δυστυχώς έχει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πέρσι, υποβλήθηκε σε μια εγχείρηση στην πλάτη του, φέτος όμως έχει πρόβλημα στο ισχίο του, το οποίο “κουβαλάει” από όταν ήταν 20 χρονών. Υποβλήθηκε σε μια μικρή εγχείρηση και στο ισχίο του πριν λίγο καιρό.

Δεν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την ερχόμενη εβδομάδα όπως ήταν αναμενόμενο σε ένα Τσάλεντζερ τουρνουά στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά το χειρότερο είναι ότι είναι ιδιαίτερα αμφίβολος για το τουρνουά στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει την grass court season για τον ίδιο.

Έχει κάποια θέματα να λύσει και δεν ξέρουμε αν καταφέρει να είναι έτοιμος για το Wimbledon, ας ελπίσουμε πως θα μπορέσει να αντεπεξέλθει και να παίξει κανονικά τόσο στο Χερτόγκενμπος, όσο και στο Wimbledon.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δύσκολα τα πράγματα για Μάρεϊ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα