Δύο στα δύο και τελικός! – VIDEO

Μέσα σε μια μέρα ο Τιαφό κέρδισε Τσανγκ και Σαποβάλοφ, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Delray Beach!

Ο Φράνσις Τιαφό ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής το Σάββατο στη Φλόριντα!

Αφού ολοκλήρωσε τη νίκη του στα προημιτελικά απέναντι στον Χίον Τσανγκ, ο 20χρονος Αμερικανός που αγωνίζεται με wild card στη διοργάνωση κέρδισε και το άλλο μεγάλο ανερχόμενο αστέρι του tour, Ντένις Σαποβάλοφ, εξασφαλίζοντας

την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό ATP!

Ο Τιαφό χρειάστηκε 71 λεπτά για να κερδίσει 7-5, 6-4 τον 18χρονο Καναδό σε ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Πίτερ Γκόζοφτσικ που χάλασε τα σχέδια των Αμερικανών για all-American εμφύλιο αφού στον άλλο ημιτελικό κέρδισε με 7-6(3), 6-3 τον Στιβ Τζόνσον και βρίσκεται μια νίκη από τον δεύτερο τίτλο του στο ATP Tour, μετά από αυτόν στη Μασσαλία το 2017 ως qualifier.

“Είναι δύο υπέροχες εβδομάδες οι τελευταίες. Απλά είμαι πάνω στο κύμα και προσπαθώ να δω που θα με βγάλει” είπε ο Τιαφό, Νο91 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τιαφό θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο σερί του Πίτερ Γκόζοφτσικ ο οποίος μετράει 8 συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Αμερικανούς αντιπάλους!

“Δεν έχω τίποτα με τους Αμερικάνους, σας συμπαθώ” είπε με χιούμορ ο 28χρονος Γερμανός, Νο64 στον κόσμο. “Είναι μια σπουδαία εβδομάδα για μένα και διασκεδάζω πολύ εδώ στο Delray. Το λατρεύω το μέρος”

DELRAY BEACH DRAW | OOP (-7h) | Live Scores

The post Δύο στα δύο και τελικός! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα