Δύναμη στο χώμα – VIDEO

Ο Κρίστιαν Γκαρίν κατέκτησε τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του, κερδίζοντας 2-0 σετ τον Τζιανλούκα Μάγκερ στον τελικό του Rio Open

Την ποιότητά του στο χώμα, επιβεβαίωσε ο Κρίστιαν Γκαρίν. Ο 23χρονος Χιλιανός, έβγαλε εις πέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των αγώνων στο Ρίο, αφού μετά τη νίκη επί του Μπόρνα Τσόριτς στα ημιτελικά την Κυριακή, κέρδισε με 7-6(3), 7-5 και τον Τζιανλούκα Μάγκερ, στον τελικό της ATP

500 διοργάνωσης.

Η βροχή είχε δημιουργήσει προβλήματα στους συμμετέχοντες τις τρεις τελευταίες ημέρες του θεσμού, όμως ο Γκαρίν αποδείχθηκε έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά, φτάνοντας στον 4ο και σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του, μετά τους δύο πέρυσι σε Χιούστον και Μόναχο και πριν μερικές εβδομάδες στην Κόρντομπα.

“Είναι ένα δώρα για όλα αυτά τα χρόνια σκληρής δουλειάς και θυσιών. Αυτό είναι το όνειρό μου και το διασκεδάζω. Σημαίνει πολλά για μένα αυτός ο τίτλος. Κοιμήθηκα μόνο 4-5 ώρες και ξύπνησα πολύ νευρικός σήμερα, όμως η μέρα ολοκληρώθηκε και είναι μια από τις καλύτερες της ζωής μου” είπε ο Κριστιάν Γκαρίν αμέσως μετά τη νίκη επί του Ιταλού qualifier που έδειξε πως δεν βρέθηκε τυχαία στον τελικό κι ενώ στην 8αδα είχε αποκλείσει τον Ντόμινικ Τιμ.

Ο 25χρονος Μάγκερ, θα σημειώσει τεράστιο άλμα στην κατάταξη και θα βρεθεί στο Νο77 του κόσμου, κερδίζοντας 51 θέσεις.

Νέο ρεκόρ καριέρας και για τον Κριστιάν Γκαρίν ο οποίος θα σκαρφαλώσει στο Νο18 της ATP, βελτιώνοντας κατά εφτά θέσεις την κατάταξή του.

Παράλληλα, ο 23χρονος Χιλιανός θα φύγει πλουσιότερος κατά 350,000 δολάρια που αντιστοιχούν στο χρηματικό έπαθλο του πρωταθλητή.

Την εβδομάδα που ξεκίνησε, ο Γκαρίν θα αγωνιστεί στο τουρνουά της γενέτειράς του, το Σαντιάγκο της Χιλής, στην τελευταία στάση του Λατινοαμερικάνικου swing στο χώμα.

\

RIO OPEN DRAW | DOUBLES

The post Δύναμη στο χώμα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα