Δουβής: “Σχεδόν sold out – Είναι απίστευτο” (vid)

09:26 4/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Γιάννης Δουβής, μίλησε στην EΡΤ3 για τον σπουδαίο και κρίσιμο αγώνα που δίνει η εθνική Ελλάδας στο Davis Cup με αντίπαλο τον Ισημερινό, προαναγγέλλοντας sold out και τις δύο ημέρες των αγώνων στο κλειστό Νίκος Γκάλης στο ΟΑΚΑ.

Τα 12,000 ημερησίως εισιτήρια

που είχαν διατεθεί στο κοινό, έχουν κάνει φτερά κι αυτό δείχνει τη δίψα του κόσμου για το τένις αλλά και την αγάπη του για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος θα είναι πόλος έλξης στο ΟΑΚΑ.

Το “Νίκος Γκάλης” έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο γήπεδο τένις που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και το άθλημα αναμένεται να ζήσει τις σπουδαιότερες στιγμές του, με την Ελλάδα να είναι το φαβορί για την πρόκριση στο World Group I του Davis Cup, ανάμεσα στις κορυφαίες εθνικές του κόσμου.

“Είναι μοναδικό το αποτέλεσμα. Όποιος βλέπει αυτή τη μετατροπή του γηπέδου από μπάσκετ σε γήπεδο τένις, είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό.

Ο Στέφανος έχει ξεπεράσει το jet lag από το μεγάλο ταξίδι στην Αυστραλία και το πιεστικό πρόγραμμα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του.

Είναι απίστευτο το ότι είμαστε κοντά στο sold out των 12.000 θέσεων την ημέρα, επαναλαμβάνω 12,000 για ένα τενιστικό γεγονός στην Ελλάδα. Είναι εντυπωσιακό και μόνο στο άκουσμά του. Ευελπιστούμε το πρωί της Κυριακής να ολοκληρώσουμε τις τρεις νίκες και να έχουμε ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Δυστυχώς, δεν μπορώ να καλέσω πλέον τον κόσμο γιατί είμαστε πολύ κοντά σε sold out. Το τένις μεγαλώνει, θα είναι ένα εφαλτήριο για ακόμη μεγαλύτερα γεγονότα” δήλωσε στην εκπομπή “Ο κόσμος των σπορ” ο Γιάννης Δουβής.

The post Δουβής: “Σχεδόν sold out – Είναι απίστευτο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα