Δωρεά 1.000.000 ευρώ από τον Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προχώρησε σε δωρεά 1.000.000 ευρώ σε νοσοκομεία της Σερβίας, ώστε να βοηθήσει στην καταπολέμηση του κορονοϊού…

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου και κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων, ακολούθησε τα παραδείγματα των Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, μπαίνοντας στη μάχη κατά του κορονοϊού, με μια γενναία δωρεά στο σύστημα υγείας της χώρας του.

Ο Νόλε έκανε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής, πως δώρισε 1.000.000 ευρώ σε νοσοκομεία της Σερβίας που έχουν ανάγκη νέου ιατρικού εξοπλισμού.

Αναλυτικά όσα είπε

στα ΜΜΕ της χώρας του, για τη συγκεκριμένη δωρεά:

“Θέλω να δείξω την ευγνωμοσύνη μου προς όλα τα ιατρικά επιτελεία του κόσμου και ιδιαίτερα της πατρίδας μου Σερβίας, για τη μάχη τους κατά του ιού. Δυστυχώς, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται καθημερινά θετικοί στον κορονοϊό.

Έτσι, αποφάσισα μαζί με την σύζυγό μου Γελένα, να δώσουμε όση βοήθεια μπορούμε στους ανθρώπους που την χρειάζονται. Αποφασίσαμε λοιπόν να δωρίσουμε 1.000.000 ευρώ σε νοσοκομεία της Σερβίας για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού.

Η κατάσταση είναι απρόβλεπτη, όμως δεν πρέπει να υπάρχει πανικός. Όλοι μαζί, θα νικήσουμε τη συγκεκριμένη μάχη. Η οικογένειά μου θα πράξει ότι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει αυτούς που χρειάζονται”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δωρεά 1.000.000 ευρώ από τον Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα