Δοκιμασία για Σάκκαρη στο Τσάρλεστον

18:17 3/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στη μάχη, στο Volvo Car Open του Τσάρλεστον, αντιμετωπίζοντας απόψε την επικίνδυνη Αντρέα Πέτκοβιτς…

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Κόνι Περέν το βράδυ της Δευτέρας στο τουρνουά του Τσάρλεστον και σήμερα θα πέσει στην μάχη για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης, κόντρα στην Αντρέα Πέτκοβιτς.

Η Σάκκαρη τίθεται αντιμέτωπη με την Γερμανίδα, Νο72 στην παγκόσμια

κατάταξη της WTA, στις 21:00GR και θα διεκδικήσει την παρθενική πρόκριση της καριέρας της στον 3ο γύρο της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Αν καταφέρει και πάρει τη νίκη απέναντι στην Πέτκοβιτς, θα “σφραγίσει” το ντέρμπι με την Κίκι Μπέρτενς στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η Ολλανδή από την πλευρά της, που είναι κάτοχος του τίτλου και Νο2 του ταμπλό, πήρε πολύ εύκολα την πρόκριση για την φάση των “16”, κερδίζοντας την Μαργαρίτα Τρεβισάν νωρίτερα σήμερα, με 6-1, 6-2.

Η Μαρία θα παίξει απέναντι στην Πέτκοβιτς για δεύτερη φορά στην καριέρα της, με την πρώτη να είναι το 2017 στην Μαδρίτη, και πάλι στο χώμα, όταν και η Γερμανίδα επιβλήθηκε χωρίς να χάσει σετ.

VOLVO CAR OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δοκιμασία για Σάκκαρη στο Τσάρλεστον appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα