Δικό του κι αυτό! Ο Φέντερερ ο πιο στυλάτος της 10ετιας!

Ένα ακόμη βραβείο για τον μοναδικό Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος δεν εντυπωσιάζει μόνο όσο βρίσκεται μέσα στο court αλλά μαγνητίζει τα βλέμματα και για τις οff-court εμφανίσεις του.

Οι αναγνώστες του πασίγνωστου περιοδικού GQ, ανέδειξαν τον Βασιλιά του τένις, την πιο στυλάτη προσωπικότητα της τελευταίας 10ετιας μετά από μεγάλη ψηφοφορία στον επίσημο λογαριασμό του GQ Style στο Instagram.

Ο Φέντερερ κέρδισε τον δύσκολο ανταγωνισμό που περιελάμβανε ονόματα όπως αυτά των Ντέβιντ Μπέκαμ, Λεμπρόν Τζέιμς, Ράιαν Γκόσλινγκ.

Το διάσημο περιοδικό, γράφει στην αναφορά του για τον Φέντερερ: “Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες, έφτιαξαν τη φήμη τους στα κόκκινα χαλιά, άλλοι από φωτογραφίες των paparazzi. Ο Ρότζερ Φέντερερ, από την άλλη, είναι υποψήφιος για τον πιο καλοντυμένο της δεκαετίας, για τον απλούστατο λόγο: Όταν τον βλέπεις με τα λευκά στο Wimbledon, δεν υπάρχει δεύτερος. Δεν είναι τόσο τα ρούχα που φοράει, όσο η χαλαρότητά του και το πόσο σίγουρος νιώθει για τον εαυτό του”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Our heartiest, best-dressediest congratulations to the winner of our People’s Choice Award for Most Stylish Man of the Decade: @rogerfederer! Hit the link in bio for a recap of all the fly dressers that Roger beat to claim the prize.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις 20 Δεκ, 2019 στις 10:28 πμ PST


Το νικητήριο brucket

The post Δικό του κι αυτό! Ο Φέντερερ ο πιο στυλάτος της 10ετιας! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα