Δεν παίζει στο Billie Jean King Cup η Αντρέσκου

11:09 6/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μπιάνκα Αντρέσκου έκανε γνωστό πως δεν θα εκπροσωπήσει την χώρα της στις επικείμενες αναμετρήσεις με την Σερβία, για το Billie Jean King Cup.

Η Καναδή, αποσύρθηκε στα μέσα του δευτέρου σετ του τελικού στο Miami Open, κόντρα στην Άσλεϊ Μπάρτι και από ότι φαίνεται ο τραυματισμός της στο δεξιό αστράγαλο θα την αφήσει εκτός courts για κάποιο χρονικό διάστημα.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

η Νο6 τενίστρια του κόσμου, έκανε γνωστό πως δεν θα βοηθήσει τον Καναδά στις μάχες του τριημέρου 15 – 17 Απριλίου, γιατί χρειάζεται αποθεραπεία.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Δεν είναι κάτι σοβαρό. Με λίγη ξεκούραση και καλή αποθεραπεία, θα επιστρέψω στα courts πολύ σύντομα. Αυτό σημαίνει όμως, δυστυχώς, πως θα απουσιάσω από το Billie Jean King Cup.

Αγαπώ να εκπροσωπώ τον Καναδά, όμως αυτήν η απόφαση, παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε εύκολα, ήταν αναπόφευκτη.

Θέλω να είμαι απόλυτα έτοιμη για την χωμάτινη σεζόν και για τη συνέχεια της χρονιάς. Μου αρέσει πολύ να παίζω στο χώμα. Αισθάνομαι πολύ δυνατή στο court, σε σχέση με άλλες χρονιές μου.

Δουλεύω πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες κι αυτό φάνηκε και στο Μαϊάμι. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και ελπίζω να τα πάω καλά στο χώμα φέτος”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν παίζει στο Billie Jean King Cup η Αντρέσκου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα