Δευτέρα με μεγάλα ντέρμπι στο Μόντε Κάρλο

Μετά το “ορεκτικό” και τους δύο πρώτους αγώνες του βασικού ταμπλό του Monte Carlo Rolex Masters την Κυριακή, όπου και ξεχώρισε η νίκη του Νταβίντ Γκοφάν επί του Μάριν Τσίλιτς, έρχεται το “κυρίως γεύμα” της αγωνιστικής δράσης στο Πριγκηπάτο με την πρώτη πλήρη μέρα αγώνων!

Και μπορεί να μην αγωνίζονται ακόμα τα πρωτοκλασάτα ονόματα της διοργάνωσης που περνούν με bye τον 1ο γύρο, ωστόσο, έχουμε τα πρώτα μεγάλα ντέρμπι της διοργάνωσης που θα βγάλουν και τους αντιπάλους των κορυφαίων τενιστών

από τον 2ο γύρο και έπειτα.

‘Ενας από αυτούς είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος είχε μία από τις χειρότερες δυνατές διασταυρώσεις καθώς αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Καράτσεφ-Μουσέτι (12:00 GR).

Δύο από τους καλύτερους και πιο βελτιωμένους τενίστες φέτος στο τουρ αναμετρώνται για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι όπου ίσως τον πρώτο λόγο να έχει ο περισσότερο “χωματάς” από τους δύο, Μουσέτι, αν και ο 27χρονος Ρώσος δεν αποκλείεται να μας εκπλήξει και στο χώμα με το υπερπλήρες παιχνίδι που παρουσιάζει φέτος στο τουρ!

Την ίδια ώρα, το ένα ντέρμπι διαδέχεται το άλλο καθώς παίζουν και Νταβίντοβιτς Φοκίνα κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ αλλά και οι Λάγιοβιτς-Έβανς.

Σπουδαίο ματς ακολουθεί στις 14:00 GR με τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, έχοντας πια τον θρύλο Τόνι Ναδάλ στο πλευρό του να παίζει κόντρα στον Κρίστιαν Γκαρίν ενώ το απόγευμα (17:00 GR) ξεχωρίζει η επικίνδυνη πρεμιέρα του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κόντρα στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ!

Η χωμάτινη δράση μπαίνει πια στη ροή που την θέλουμε οπότε, ας καθίσουμε και ας απολαύσουμε μία από τις καλύτερες περιόδους της σεζόν που τόσο πολύ στερηθήκαμε πέρσι λόγω της πανδημίας!

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Δευτέρα με μεγάλα ντέρμπι στο Μόντε Κάρλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα