Χιούστον: Με Σέλτον στο Νο1 του ταμπλό (draw)

Η επίσημη χωμάτινη σεζόν στο ATP Tour, ξεκινάει με το παραδοσιακό τουρνουά του Χιούστον που είναι και το μοναδικό clay court event στις ΗΠΑ.

Το Fayez Sarofim & Co. U.S. Men’s Clay Court Championship ξεκινάει τη Δευτέρα στο πανέμορφο Rivers Oaks Country Club και οι Αμερικανοί θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή παράδοση που έχουν στο τουρνουά της πατρίδας τους.

Ο ανερχόμενος Μπεν

Σέλτον, θα προσπαθήσει να διακριθεί για πρώτη φορά σε χωμάτινο τουρνουά, καταλαμβάνοντας το Νο1 του ταμπλό και μαζί με τους 2-Τσερούντολο, 3-Τιαφό και 4-Ετσεβερί, έχουν bye στον 1ο γύρο.

Ο 21χρονος αριστερόχειρας, περιμένει στο 2ο γύρο τον Ζίζου Μπεργκς (παίζει με qualifier) ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον συμπατριώτη του και Νο5 του ταμπλό, Κρίστοφερ Γιούμπανκς.

Επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκονται οι 4-Τόμας Ετσεβερί, 8-Μαξ Πουρσέλ, ο έμπειρος Μπενουά Περ και ο 19χρονος Αμερικανός, Άλεξ Μίκελσεν.

Ο Φράνσις Τιαφό είναι ο υπερασπιστής του τίτλου και θα περιμένει στο 2ο γύρο πιθανότατα τον Τζέιμς Ντάκγουορθ που κληρώθηκε με qualifier στην πρεμιέρα.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς του πρώτου γύρου είναι αυτό του Θανάση Κοκκινάκη με τον Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς.

Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν άλλα δύο χωμάτινα τουρνουά, σε Εστορίλ και Μαρόκο.

HOUSTON CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-7h)

The post Χιούστον: Με Σέλτον στο Νο1 του ταμπλό (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα