Χάλεπ: “Το καλύτερο ματς της ζωής μου”! – VIDEO

Μία ευτυχισμένη και γεμάτη χαμόγελο, Σιμόνα Χάλεπ, χαρακτήρισε σαν το καλύτερο ματς της ζωής της τον κερδισμένο τελικό Wimbledon κόντρα στη Σερίνα Γουίλιαμς!

Χαμογελούσε μέχρι τα…αυτιά και γιατί όχι άλλωστε;

Αυτή είναι η στιγμή της Σιμόνα Χάλεπ, η στιγμή που την απογειώνει από τη νικήτρια ενός Slam, σε κάτοχο πλέον τόσο του Ρολάν Γκαρός όσο και του Wimbledon, ενώ

έγινε μάλιστα η πρώτη Ρουμάνα που το πετυχαίνει!

Η Χάλεπ ήταν περήφανη για το εκπληκτικό τακτικά ματς που έκανε κόντρα στη Σερίνα και δεν το έκρυψε στη συνέντευξη τύπου.

“Νομίζω ότι έπαιξα το καλύτερο ματς της ζωής μου. Ήμουν απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο που ήταν να μείνω επιθετική και να μην την αφήσω να ελέγξει τα ράλι. Νομίζω τα κατάφερα καλά!”

“Αποφάσισα πώς θα παίξω σήμερα το πρωί! Ήξερα από το παρελθόν ότι δεν είχα άλλη ελπίδα (πριν από το ματς είχε ρεκόρ 1-9 κόντρα στη Σερίνα!). Υπήρχε άγχος και νεύρα αλλά αυτή τη φορά τα διαχειρίστηκα θετικά!”

“Η παρουσία του Ντάρεν Κέιχιλ μου έδωσε ακόμα μεγαλύτερη πίστη ότι μπορώ να κερδίσω σήμερα. Μπορεί να μην είναι ο τωρινός προπονητής μου και να έχω ικανή ομάδα γύρω μου, αλλά και μόνο η παρουσία του βοηθά!”.

“Μόνο σήμερα, πίστεψα ότι μπορώ να κερδίσω το Wimbledon! Δεν έχω ιδέα τι γίνεται τώρα στη Ρουμανία! Αλλά έχω να πάω και στον χορό των πρωταθλητών, οπότε θα είμαι εδώ προς το παρόν!”

Κώστας Αϊτάκης

The post Χάλεπ: “Το καλύτερο ματς της ζωής μου”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα