Χάλε: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

Χωρίς Ελληνικό ενδιαφέρον θα συνεχίσει η ATP 500 διοργάνωση στο Χάλε, ωστόσο το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις, που θα δώσουν τέσσερα εισιτήρια για την προημιτελική φάση.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στην OWL Arena ανοίγει το παιχνίδι ανάμεσα σε Λορένζο Σονέγκο και Γιανίκ Σίνερ (13:00 GR), με τον 21χρονο Ιταλό να έχει

ήδη κερδίσει μία φορά φέτος τον σημερινό του αντίπαλο, στο Indoor του Μονπελιέ.

Μετέπειτα, ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Γιαν Λέναρντ Στρουφ (15:00 GR), με τον 33χρονο Γερμανό να πραγματοποιεί μία εξαιρετική grass season ως τώρα, ενώ και η προϊστορία είναι με το μέρος του.

Έχει κερδίσει, κατά το παρελθόν, δύο φορές τον No48 του κόσμου, μία το 2018 στο Φοίνιξ, και μία πέρυσι στην Αγία Πετρούπολη, και μάλιστα, και στις δύο περιπτώσεις αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της φάσης των “16”.

Στο προ-τελευταίο ματς της ημέρας είναι τοποθετημένοι οι Αντρέι Ρούμπλεφ και Γιανίκ Χάφμαν (17:00 GR), που αμφότεροι μετρούν μία νίκη και μία ήττα στα μεταξύ τους, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει ο αγώνας ανάμεσα στους Ταλόν Χρίκσπουρ και Χούμπερτ Χούρκατς (19:00 GR).

Ο Πολωνός μετρά μόλις μία νίκη στο Tour κόντρα στον πρωταθλητή του πρόσφατου Libema Open, και αυτή ήταν φέτος για τον 2ο γύρο του Roland Garros στο Παρίσι.

HALLE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Χάλε: Το πρόγραμμα της Πέμπτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα