Χάκαραν την Χάλεπ και έκλεψαν… 500.000 ευρώ

Η Σιμόνα Χάλεπ έπεσε θύμα χάκερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μερικές πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις, περίμεναν τους fans της…

Η πολύπειρη Ρουμάνα τενίστρια, αναγκάστηκε να “ρίξει” τον λογαριασμό της στο Instagram μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μιας και μερικοί χάκερς προσπάθησαν να κλέψουν… εκατομμύρια ευρώ, χρησιμοποιώντας τον.

Ένα μήνυμα δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της Χάλεπ,

που έγραφε: “Γεια σας, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Είμαι… κολλημένη στην Ελβετία και ο τραπεζικός μου λογαριασμός δεν λειτουργεί.

Χρειάζομαι χρήματα. Όποιος μου στείλει 500 ευρώ, θα του επιστρέψω 1.500 ευρώ το Σαββατοκύριακο. Έχω έναν λογαριασμό Zelle, γιατί οι Venmo δεν δουλεύουν εδώ”.

Ασφαλώς πρόκειται για hoax, με την Χάλεπ να κάνει ανάρτηση λίγες ώρες μετά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας πως κανείς δεν πρέπει να στείλει χρήματα στους λογαριασμούς που δίνουν οι χάκερς.

Πάντως, οι Αρχές της Ρουμανίας, που ανέλαβαν την υπόθεση μαζί με τους ανθρώπους της διαδικτυακής υποκλοπής στοιχείων, διαρρέουν πως τουλάχιστον 500.000 ευρώ έχουν φτάσει στους χάκερς, από τις συγκεκριμένες ενέργειες.

Πράγμα, που σημαίνει ότι από τους 1.300.000 followers της Χάλεπ στο Instagram, τουλάχιστον οι 100, πρόσφεραν από 500 ευρώ στην Ρουμάνα, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Χάκαραν την Χάλεπ και έκλεψαν… 500.000 ευρώ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα