Μπρίσμπεϊν: Ξεχωρίζει η ματσάρα από τα παλιά…

19:35 1/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Το παιχνίδι του Ράφα Ναδάλ με τον Ντόμινικ Τιμ είναι αναμφίβολα αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης ημέρας του Brisbane International και με το οποίο θα κλείσει η αγωνιστική ημέρα στο κεντρικό court Pat Rafter Arena, περίπου στις 10:30 GR το πρώι της Τρίτης. 

Ο 37χρονος Ισπανός πήρε μια γεύση από το court μετά από τον αγώνα του στο διπλό μαζί με τον συμπατριώτη του, Μαρκ Λόπεθ, ενώ από την άλλη ο Αυστριακός έχει παίξει ήδη δύο φορές στα προκριματικά

του τουρνουά. 

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί 15 φορές με τον Ναδάλ να έχει θετικό ρεκόρ 9-6, αλλά με την τελευταία του νίκη να είναι στον τελικό του Roland Garros το 2019. Έκτοτε μετράει δύο σερί νίκες και τις δύο το 2022 στην αρχή (Australian Open) και στο τέλος (ATP Finals) της σεζόν.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοιξούν (03:00 GR) οι Γιάνικ Χάνφμαν και Σεμπάστιαν Κόρντα, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, στη συνέχεια (όχι πριν τις 04:30 GR) θα μπουν στο court η Σοφία Κένιν και η Αρίνα Ροντιόνοβα, ενώ πριν από την αναμέτρηση του Ναδάλ με τον Τιμ, θα αγωνιστούν οι Άννα Καλίνσκαγια και Βικτόρια Αζαρένκα.

Από εκεί και πέρα πρεμιέρα θα κάνει και ο Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος θα αγωνιστεί απέναντι στον επίσης Αυστραλό Ρίνκι Χιτσικάτα σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει μετά τις 05:30 GR στο court 1, ενώ στο court 2 θα δούμε (03:00 GR) τον Σλοβάκο, γνωστό στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον αγώνα του Davis Cup κόντρα στην Ελλάδα, Λούκας Κλάιν που θα παίξει με τον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπαέζ. 

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Μπρίσμπεϊν: Ξεχωρίζει η ματσάρα από τα παλιά… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα