Μπερετίνι: “Το να μην μπορώ να τελειώσω τον αγώνα με σκοτώνει”

Ο εναρκτήριος αγώνας του Ματέο Μπρετίνι στους τελικούς της ATP, οι οποίοι μάλιστα γινόντουσαν μέσα στη χώρα του, ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Ιταλό καθώς υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει δακρυσμένος την αναμέτρηση κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ λόγω έντονων ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. 

“Η ατμόσφαιρα ήταν η καλύτερη που ένιωσα στη ζωή μου.”, δήλωσε ο Ιταλός. “Αυτός ίσως ήταν και ο λόγος που ένιωσα τόσο άσχημα εκείνη στη στιγμή. Το να μην μπορώ να τελειώσω έναν αγώνα με σκοτώνει. Είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Ήταν το χειρότερο

πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί.”

Θυμίζουμε ότι μετά το Australian Open του περασμένου Ιανουαρίου, ο Μπερετίνι έμεινε εκτός δράσης για περίπου 2 μήνες λόγω τραυματισμού στην κοιλιακή χώρα, με τον Ιταλό να μην είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο τραυματισμός στο Τορίνο είναι ίδιος με εκείνον στη Μελβούρνη.

“Ψυχολογικά είναι αρκετά δύσκολο για μένα γιατί είχα έναν τραυματισμό κοντά στο ίδιο σημείο. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Θα κάνω εξετάσεις θα μιλήσω με την ομάδα και τον γιατρό μου και ελπίζω να είμαι σε θέση να παίξω τους επόμενους αγώνες.”

“Ένιωσα να με πονάει κοντά σε εκείνη την περιοχή όταν σέρβιρα. Το μυαλό μου πήγε σε εκείνον τον τραυματισμό. Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ για να καταφέρω να σερβίρω και πάλι όπως θέλω. Απλά, για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ζβέρεφ, ήταν αδύνατον να συνεχίσω.”

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μπερετίνι: “Το να μην μπορώ να τελειώσω τον αγώνα με σκοτώνει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα