Μπάρτι για επιστροφή στο τένις: “Ποτέ μη λες ποτέ” (vid)

Η τρεις φορές κάτοχος Grand Slam και Νο1 του γυναικείου τένις μίλησε στα ΜΜΕ σε μια συνέντευξη Τύπου που μπορεί να μην είχε τίποτα ουσιαστικό που να μην έχει λεχθεί από την ίδια, ωστόσο η Αυστραλή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, έχοντας πάντα δίπλα της τον προπονητή της, Κρεγκ Τίζερ η 25χρονη δήλωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με τα νέα

παιδιά, απάντησε στην ερώτηση για πιθανή επαγγελματική στροφή σε γκολφ ή κρίκετ, ολοκληρώνοντας με μια νότα…αισιοδοξίας για την επιστροφή της. 

“Δεν έχω τη συναισθηματική επιθυμία και ό,τι βασικά χρειάζεται κάποιος για να παίξει σε κορυφαίο επίπεδο. Έχω αδειάσει πνευματικά.” είπε μεταξύ άλλων η Αυστραλή, που παρέμεινε στο Νο1 του κόσμου για 114 συνεχόμενες εβδομάδες και 121 συνολικά. 

Η Μπάρτι ρωτήθηκε αν θα αλλάξει εντελώς καριέρα και ασχοληθεί επαγγελματικά με το γκολφ ή το κρίκετ κάτι που είχε κάνει στο…διάλειμμα που είχε από το τένις το 2017. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Μπάρτι είχε κερδίσει το Brookwater Golf Club Championship τον Σεπτέμβριο του 2020. 

“Σας αρέσουν οι φήμες έτσι;” απάντησε χαμογελώντας η Μπάρτι. “Όχι, θα περιμένουμε και θα δούμε. Βασικά θα πρέπει να βελτιώσω αρκετά τα χτυπήματά μου στο γκολφ πριν σκεφτώ να μπω στο Tour.”

Για την ώρα εκεί που έχει επικεντρωθεί η Μπάρτι είναι να δώσει όσα μπορεί στα νέα παιδιά. “Αυτός είναι απλά ένας στόχος κι ένα από τα μεγάλα μου όνειρα, να μπορέσω να δώσω πίσω στο άθλημα αυτά που μου έχει δώσει.”, είπε. 

“Προφανώς οι νέες ηλικές είναι ένας τομέας ο οποίος με ενδιαφέρει πραγματικά. Ναι, στο μέλλον ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεισφέρω με κάποιον τρόπο.”

Όσο για μια πιθανή επιστροφή της στο τένις, η Μπάρτι αρκέστηκε να πει: “Ποτέ μη λες ποτέ. Ωστόσο, είμαστε ακόμα πολύ μακριά από αυτό.”

Για το πως θέλει να τη θυμάται ο κόσμος, η 25χρονη δήλωσε: “Ελπίζω να γνωρίζουν όλοι ότι αυτό που έβλεπαν ήταν αληθινό. Ποτέ δεν προσπάθησα να είμαι κάποια άλλη. Κάθε φορά που αγωνιζόμουν στο court τα έδινα όλα.”

“Ήμουν δίκαιη. Είναι κάτι που μου πέρασαν οι γονείς μου από μικρή ηλικία. Να έχω σεβασμό και απλά να παίζω. Παρά το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να είμαι επιτυχημένη στο Tour, στα rankings, ποτέ δεν ήταν κάτι σημαντικό για μένα. Οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις ήταν.”

The post Μπάρτι για επιστροφή στο τένις: “Ποτέ μη λες ποτέ” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα