Μπαίνουν τα “βαριά χαρτιά” της WTA τη Δευτέρα στη Μελβούρνη!

Μερικές από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στην Αυστραλιανή swing τη Δευτέρα στη Μελβούρνη σε ένα “ασφυκτικά” γεμάτο πρόγραμμα στην Melbourne Arena!

Σιμόνα Χάλεπ, Ελίνα Σβιτολίνα, Καρολίνα Πλίσκοβα αλλά και η μία και μοναδική Σερίνα Γουίλιαμς δίνουν το πρώτο τους ματς στην Αυστραλία φέτος με την αγωνιστική κατάσταση όλων να είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό!

Σβιτολίνα και Πλίσκοβα έπαιξαν στο WTA 500 του Άμπου Ντάμπι με την Ουκρανή να δείχνει καλά στοιχεία

πριν αποκλειστεί από τη Βικτόρια Κουντερμέτοβα στα ημιτελικά σε αντίθεση με την Πλίσκοβα που έδειξε σε κακή κατάσταση νικώντας αρκετά δύσκολα την Δέσποινα Παπαμιχαήλ πριν αποκλειστεί στον 2ο γύρο.

Ξεκινάμε, όμως, με τη Νο2 τενίστρια στον κόσμο, Σιμόνα Χάλεπ, η οποία αγωνίζεται σε επίσημο ματς για πρώτη φορά μετά την ήττα της από την Ίγκα Σβίατεκ τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Ρολάν Γκαρός και θα παίξει κόντρα στην Αναστασία Ποταπόβα (09:30 GR).

Το μοναδικό δείγμα γραφής της Ρουμάνας, που πέρασε τον Covid κατά τη διάρκεια της off season, είναι το πρόσφατο φιλικό που έδωσε και κέρδισε στην Αδελαϊδα κόντρα στην Άσλεϊ Μπάρτι όπου και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Όλα αυτά όσον αφορά στο τουρνουά Grippsland Trophy στο οποίο ντεμπούτο θα κάνει τη Δευτέρα και η Ελίνα Σβιτολίνα κόντρα στην πολύπειρη Άντρεα Πέτκοβιτς (05:00 GR).

Η Ουκρανή θα ψάξει φέτος το κάτι παραπάνω όσον αφορά στα Slams, δηλαδή την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Major μιας και έχει σταματήσει στα ημιτελικά δύο φορές.

Περνάμε στο τουρνουά Yara Valley Classic όπου δεσπόζει φυσικά το όνομα της Σερίνα Γουίλιαμς!

Η 38χρονη πια Αμερικανίδα τενίστρια θα δοκιμάσει ξανά φέτος να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 24 Grand Slam τίτλων της Μάργκαρετ Κορτ που της διαφεύγει εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά, πρώτα απ’όλα, θα πάρει ένα πρώτο δείγμα της αγωνιστικής κατάστασης κόντρα στην Ντάρια Γκαβρίλοβα (05:00 GR).

H 26χρονη Αυστραλή έπαιξε μόνο στο Ρολάν Γκαρός πέρσι καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που ξεκίνησαν το 2019, ενώ η Σερίνα έχει να αγωνιστεί από το περσινό US Open και τον αποκλεισμό της τότε από τη Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Πλίσκοβα δεν έπαιξε καθόλου καλά στο Άμπου Ντάμπι και περιμένει άμεση βελτίωση που θα χρειαστεί να τη δείξει πρώτα κόντρα στην Ιταλίδα Ελιζαμπέτα Κοτσιαρέτο (Νο132) στις 06:30 GR.

Για το τουρνουά αυτό ξεχωρίζουν και το ματς Βέκιτς-Πιρόνκοβα (06:00 GR).

GRIPPSLAND TROPHY DRAW | DOUBLES DRAW |  OOP (+9h)

YARRA VALLEY CLASSIC SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπαίνουν τα “βαριά χαρτιά” της WTA τη Δευτέρα στη Μελβούρνη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα