Αθλήτρια της χρονιάς στον Καναδά

Μόλις στα 19 της χρόνια, η Μπιάνκα Αντρέσκου αναδείχθηκε η κορυφαία αθλήτρια του Καναδά για το 2019

Τα φανταστικά επιτεύγματα της Μπιάνκα Αντρέσκου στο φετινό WTA Tour, ανάγκασαν τους συμπατριώτες της να την αναδείξουν την κορυφαία αθλήτρια του Καναδά.

Ο τίτλος στο US Open που ήταν ο πρώτος για Καναδή τενίστρια (ή τενίστα) αλλά και η συνολική της παρουσία στο απαιτητικό tour, της έδωσαν την ανώτατη

διάκριση και σίγουρα ολόκληρος ο κόσμος περιμένει να δει τι άλλο μπορεί να κάνει το παιδί θαύμα του Καναδέζικου τένις.

Πριν από έναν χρόνο η Αντρέσκου ήταν άγνωστη ακόμα και στον Καναδά, όμως ειδικά μετά τη νίκη επί της Σερίνα Γουίλιαμς στην παρθενική της συμμετοχή σε τελικό Grand Slam, στο πρώτο US Open της καριέρας της, την έκαναν πασίγνωστη σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Είμαι πολύ ευγνώμων γι’αυτό το βραβείο. Δεν το περίμενα. Είναι πολύ ξεχωριστό που είμαι η πρώτη τενίστρια που λαμβάνει αυτό το βραβείο” είπε η 19χρονη σε δήλωσή της.

H Αντρέσκου που κατέκτησε επίσης τους σπουδαίους τίτλους σε Indian Wells και Rogers Cup, τερμάτισε στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

“Καμία από τις επιτυχίες που είχα φέτος, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη στήριξη όλων από τον Καναδά” πρόσθεσε η Αντρέσκου η οποία πριν από έναν χρόνο ακριβώς, βρισκόταν στο Νο178 του κόσμου.

Game. Set. Lou Marsh. @Bandreescu_ writes more history, becoming the first tennis player to earn the Lou Marsh Trophy as Canada’s athlete of the year.

Relive the magic of #SheTheNorth‘s historic season: pic.twitter.com/LbfTA505jI

Tennis Canada (@TennisCanada) December 9, 2019

The post Αθλήτρια της χρονιάς στον Καναδά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα