Αστάνα: Ο Γκερασίμοφ το ντέρμπι, ο Σουγκίτα την έκπληξη!

Για τη δεύτερη μέρα του Astana Open, είχαμε αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τον Ιγκόρ Γκερασίμοφ να κερδίζει στο σημαντικότερο παιχνίδι του προγράμματος κόντρα στον Λόιντ Χάρις, ενώ ο Γιούτσι Σουγκίτα διέψευσε τα προγνωστικά, νικώντας τον Νταμίρ Τζουμχούρ.

Ο Γκερασίμοφ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον Χάρις, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Λευκορώσο τενίστα να κερδίζει στα τρία σετ, με 6-3, 3-6, 7-6(3).

Ο 27χρονος τενίστας, έχοντας τη ψυχραιμία

στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και κερδίζοντας πόντους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τη ψυχολογία του, πήρε το εισιτήριο για τους «16» του τουρνουά. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γίρι Βέσελι, ο οποίος πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Αμερικάνο, Τένις Σάντγκρεν, σε ένα ματς που κρίθηκε στα δύο σετ.

Ο Γιουίτσι Σουγκίτα, ο οποίος ξεκίνησε ως qualifier στο τουρνουά, αποκλείοντας νωρίτερα τους Σαφγουατ και Πολμανς, έκανε τη μεγάλη έκπληξη ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Νταμίρ Τζουμχούρ, κερδίζοντας με 6-1, 5-7, 6-4 τον Βόσνιο. Ο Ιάπωνας, έχοντας μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στο πρώτο του σερβίς και σώζοντας 7/10 break point, μπόρεσε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Γάλλος, Αντριάν Μαναρίνο θα είναι ο αντίπαλος του, σε μια αν μη τι άλλο μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο.

Στη τελευταία αναμέτρηση, που έκλεισε το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας, ο Αντρέα Σέπι κατάφερε να αποκλείσει στα τρία σετ (6-3, 1-6, 6-3), τον qualifier, Ασλάν Καράτσεφ και περιμένει τον επόμενο αντίπαλο του, ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση του ΜακΝτόναλντ με τον Μπούμπλικ.

ASTANA OPEN DRAW | OOP (+1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Αστάνα: Ο Γκερασίμοφ το ντέρμπι, ο Σουγκίτα την έκπληξη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα