Άρωμα Ελλάδας – VIDEO

Πρεμιέρα για Στέφανο, Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς στη Ρώμη – Δύσκολο ματς για τη φορμαρισμένη Σάκκαρη το βράδυ

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν να μας κρατούν σε εγρήγορση για μια ακόμη εβδομάδα στη φετινή χωμάτινη περίοδο.

Οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τένις, αγωνίζονται σήμερα στο σπουδαίο combined τουρνουά της Ρώμης, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον ανερχόμενο Ιταλό, Γιάνικ Σίνερ που αγωνίζεται με wild card στο τουρνουά της πατρίδας του ενώ η Σάκκαρη αγωνίζεται στο βραδινό πρόγραμμα κόντρα

στην Ανέτ Κονταβέιτ, θέλοντας να συνεχίσει την εξαιρετική της φόρμα.

Περίπου στις 18:00GR-Cosmote TV, λοιπόν, στο στάδιο Pietrangeli, ο Τσιτσιπάς θα χρειαστεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί απέναντι στον 17χρονο Γιάνικ Σίνερ, Νο263 της παγκόσμιας κατάταξης ο οποίος, όμως, θεωρείται από τους Ιταλούς το next big thing του Ιταλικού τένις, έχοντας ήδη δείξει πολύ καλά σημάδια εξέλιξης.

Ο Στέφανος που απολαμβάνει το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από την παρουσία του στον τελικό του Masters της Μαδρίτης και από τη νίκη επί του Βασιλιά του χώματος, Ράφαελ Ναδάλ και έχει βλέψεις για εξίσου μεγάλα πράγματα στο τελευταίο σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας για το Γαλλικό Όπεν.

Στο Centrale θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη στο τελευταίο ματς του κεντρικού court (22:30GR-Cosmote TV), αντιμετωπίζοντας το Νο14 του ταμπλό, Ανέτ Κονταβέιτ για 7η φορά στο WTA Tour.

Η 23χρονη Ελληνίδα, μετράει οχτώ νίκες στα τελευταία εννιά ματς που έχει δώσει στο tour και οι τρεις νίκες που έχει απέναντι στην Εσθονή, μπορούν να τη βοηθήσουν να φτάσει σε μια ακόμη σπουδαία επιτυχία για την πρόκριση στις “16” της Ρώμης, όπου λογικά θα την περιμένει η 2-Πέτρα Κβίτοβα.

Το Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από τα προκριματικά όπου κέρδισε τις Ζβονάρεβα και Πέτκοβιτς ενώ στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό επικράτησε και της Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα στο ανδρικό τουρνουά, ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς στη Ρώμη.

Νωρίς-νωρίς (12:00GR-Cosmote TV), ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει στο κεντρικό court τον Ζοάο Σούζα, μόλις στη δεύτερη αναμέτρησή τους στο tour (τον είχε κερδίσει δύσκολα στο Χάλε το 2014), με τον Ελβετό να επιστρέφει στη Ρώμη μετά από τρία χρόνια.

Θα ακολουθήσει (14:00GR) η αναμέτρηση του υπερασπιστή του τίτλου και οχτώ φορές πρωταθλητή στην Αιώνια Πόλη, Ράφαελ Ναδάλ κόντρα στον Ζέρεμι Σαρντί. Ο Ισπανός έχει το απόλυτο των νικών κόντρα στον 32χρονο Γάλλο (2-0), χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ.

Στο ίδιο court (20:30GR), ο Νόβακ Τζόκοβιτς που θριάμβευσε στη Μαδρίτη, θα έχει δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ, στη δεύτερη συνάντησή τους στο tour, μετά τη νίκη με 3-1 σετ του Σέρβου φέτος στο Australian Open.

Ξεχωρίζουν επίσης οι αναμετρήσεις Ντελ Πότρο-Γκοφάν (20:00GR) και Τιμ-Βερντάσκο (14:00GR).

ITALIAN OPEN MEN’S DRAW | ITALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Άρωμα Ελλάδας – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα