Απτόητος ο Μονφίς

Στα προημιτελικά του Μπουένος Άιρες ο Γάλλος – αποκλείστηκαν Καρένιο Μπούστα και Φονίνι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το δεύτερο συνεχόμενο χωμάτινο τουρνουά στο swing της Λατινικής Αμερικής, με δύο ακόμη Αργεντίνους να προκρίνονται στους “8” καλύτερους της πατρίδας τους και τον Γκάελ Μονφίς να δείχνει πως βρίσκει τον εαυτό του στο χώμα.

Ο 31χρονος Γάλλος, σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη straight sets νίκη του καθώς μετά τον Πάμπλο Κουέβας κέρδισε και τον Ντούσαν Λάγιοβιτς, συνεχίζοντας την προσπάθεια για το δεύτερο χωμάτινο τίτλο της καριέρας του και πρώτο μετά από

13 χρόνια!!

Το Νο43 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε 6-4, 6-3 του Λάγιοβιτς όντας πιο ουσιαστικός και δημιουργικός από τον αντίπαλό του στα 80 λεπτά που διήρκεσε η αναμέτρησης.

Στον επόμενο γύρο, ο Μονφίς θα αντιμετωπίσει τον Λεονάρντο Μάγερ ο οποίος έπιασε πολύ καλή απόδοση στη νίκη με 6-3, 6-3 επί του Νο4 του ταμπλό, Φάμπιο Φονίνι, ανοίγοντας περισσότερο το πάνω μέρος του ταμπλό όπου φαβορί είναι ο Ντόμινικ Τιμ.

Στον Ισπανικό εμφύλιο, νικητής αναδείχθηκε ο Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ ο οποίος επικράτησε 7-6(5), 1-6, 7-6(6) του Νο2 της διοργάνωσης, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Στους “8”, ο Λόπεζ θα συναντήσει τον αριστερόχειρα Φεντερίκο Ντελμπόνις που με τη σειρά του απέκλεισε με 7-6(5), 7-6(6) τον Γκαστάο Ελίας και έγινε ο 4ος Αργεντίνος που προκρίνεται στα προημιτελικά του Argentina Open.



ARGENTINA OPEN DRAW | OOP (-5h)

The post Απτόητος ο Μονφίς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα